1 Set = RM69 SM / RM75 SS

De Lova Hair Syampu and Collagen 120ml / Botol

1 Tube = RM49 SM / RM54 SS

CZA Bird's Nest BB Cream

1 Botol = RM60 SM / RM65 SS

Dermanic Transcaps Capsule 30 Biji / Botol

1 Bar = RM46 SM / RM50 SS

CZA Glutathione Nutri-Bird Nest Soap 50gm / Bar

1 Botol = RM60 SM / RM65 SS

Jamu Erat Kasih 40 Biji / Botol

1 Botol = RM55 SM / RM60 SS

Selfie Skincare : Baby Face Serum 20ml / Botol

1 Botol = RM115 SM / RM120 SS

Ibu Putih Miracle Juice 500ml / Botol

Rabu, 18 Februari 2015

GLUCOS CUT TEA : Cegah Obesiti, Cairkan Lemak, Kawal Gula Dalam Darah


HARGA 1 KOTAK :
RM130 SM / RM140 SS
Termasuk Poslaju

- Anda atau ahli keluarga pengidap kencing manis / DIABETES?
- Menu harian sentiasa LAZAT, jika tak jamah terasa rugi besar?
- Pelbagai suppliment dicuba, tapi tiada hasil kerana tidak amalkan DETOX?
- Jom cuci semula usus, darah, kolestrol, lemak degil dan toksin dalam badan anda!
- Kita berdiet cara SIHAT, kurus dengan CEPAT,,
hanya dengan amalan minum GLUCOS CUT TEA setiap hari..


KEISTIMEWAAN GLUCOS CUT (GC TEA) :

- 100% semulajadi, bebas pewarna dan perisa tiruan
- Mendapat kelulusan KKM
- Membantu mengurangkan pengambilan gula secara berlebihan
- Mengurangi risiko mengidap diabetes dan jantung
- Mengawal tahap glukosa / gula di dalam darah
- Membantu mengawal berat badan
- Meningkatkan metabolisme tubuh badan
- Membantu membakar lemak dan kalori dengan pantas!
- Mengurangkan risiko kepada penyakit kronik


KANDUNGAN TERBAIK GC TEA :

Teh Hijau
- Kandungan bahan aktifnya membantu menghalang penukaran karbohidrat kepada gula. Sumber antioksidan terbaik yang meningkatkan metabolisme badan serta mengurangkan stress. Ia juga menstabilkan tekanan darah, menyihatkan jantung, membunuh sel2 kanser serta mengurangkan paras kolesterol jahat selain membantu dalam penjagaan kesihatan kulit.

Gymeama Sylvestre
- Menghalang pengaktifan molekul gula di dalam makanan seterusnya mengurangkan ketagihan gula. Ia juga menghalang penyerapan gula dan karbohidrat di dalam usus.

Daun Peppermint
-Membantu menenangkan dan menghilangkan tekanan / stress, mengurangkan kolestrol serta membersihkan kolon. Bagus untuk pesakit gastrik.

Daun Mulberry
- Membantu menghalang penguraian gula / sukrosa di dalam usus, seterusnya pnghalang penyerapan glukosa ke dalam darah dan menstabilkan tekanan darah. Turut kaya dengan mineral dan agen antioksidan yang mengurangkan risiko kanser.

Rooibos
- Merangsang rembesan insulin oleh pankreas bagi menukarkan gula kepada tenaga secara semulajadi. Bebas kafein, kaya antioksidan dan antikanser serta membantu menurunkan tekanan darah dan kolestrol. Juga boleh merawat masalah kulit seperti jerawat, psoriasis, eczema serta menjadikan tidur malam lebih lena.

Daun Stevia
- Bertindak sebagai pemanis semulajadi, yang sangat sesuai untuk pesakit diabetes dan mereka yang mementingkan kesihatan. Bebas kalori, membantu mengawal gula di dalam darah dan meningkatkan fungsi pankreas.


CARA PENGAMBILAN DISARANKAN :

- Minum 1 cawan 3 kali sehari (pagi, tengahari, petang atau malam)
- 1 uncang boleh dibuat 3x rendaman
- Jadikan minuman GC TEA sebagai pengganti kepada minuman harian anda!
** Untuk penghidap diabetes sila monitor kadar gula anda

ISI KANDUNGAN : 60 SACHET / KOTAK


BERMINAT?
SMS / WHATSAPP KE : 018-9767684

SURE KENCANG BREAST SERUM For Firming And Forming


SURE KENCANG BREAST SERUM
FOR FIRMING AND FORMING
1 botol : 50ml

1 BOTOL : RM60
POSLAJU : RM6 SM / RM10 SS

SMS / WHATSAPP 018-9767684


Masih remaja tapi payudara kecil, leper tidak bermaya?
Bayi menyusu buat payudara mengendur?
Punggung jatuh, geleber dan hilang solid nya?
Mahu dapatkan kembali payudara dan punggung montok, pejal dan anjal semulajadi?
Dapatkan sebotol SURE KENCANG BREAST SERUM hari ini, anda akan dapat merasai perubahan pada payudara anda seawal 1 MINGGU!!

10 KEAJAIBAN SURE KENCANG BREAST SERUM :
✔ Memejal dan menegangkan payudara yang kendur.
✔ Mengangkat dan membentuk struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan lanjut usia.
✔ Membentuk semula lekuk tubuh pada pinggul dan payudara.
✔ Mengetatkan vagina agar kembali seperti anak dara.
✔ Mencerahkan kulit dan mengilangkan kedutan.
✔ Menyeimbangkan saiz payudara wanita.
✔ Membesarkan payudara yang kecil.
✔ Melembutkan dan mencerahkan kulit.
✔ Mengeluarkan puting yang tenggelam.
✔ Melancarkan peredaran darah.

KANDUNGAN ISTIMEWA SURE KENCANG BREAST SERUM :
✔ GLYCERINE - Membantu mengekalkan kelembapan kulit secara semulajadi.
✔ PUERARIA MIRIFICA - Memulihkan tisu payudara serta meningkatkan rembesan estrogen untuk memontok dan menegangkan payudara/punggung.
✔ ACACIA SENEGAL GUM - Pribiotik bagi mengelakkan bakteria.
✔ HYDROLYZED RHIZOBIAN GUM - Agen antipenuaan.
✔ POTASSIUM SORBATE - Menghalang perkembangan mikroorganisma untuk kestabilan.
✔ VITAMIN A, C & E - Membuatkan kulit payudara tampil muda dan mengiurkan.
✔ ROSE OIL - Mengangkat tisu yang rosak serta menjaga kulit.

CARA PENGGUNAAN SURE KENCANG BREAST SERUM :
✔ Sapu beberapa titis serum pada payudara dan punggung 2 kali sehari, waktu pagi dan malam.
✔ Untuk kesan yang maksimum, kami mencadangkan penggunaan berterusan selama 2 bulan.
✔ Selepas mendapat payudara idaman, gunakan 2 kali sehari.
✔ Sila rujuk rajah di bawah untuk ilustrasi lebih mudah difahami yang bakal memberi impak maksima dalam keberkesanan tindakbalas serum ini.



NOTED : Sebelum menggunakan SURE KENCANG BREAST SERUM, tandakan kesan titik di belakang tulang selangka dan ukur dari titik ke puting. Ukur jarak sebelum dan selepas menggunakan SURE KENCANG BREAST SERUM.

SOALAN LAZIM TENTANG SURE KENCANG BREAST SERUM :

1. Adakah Serum Payudara Sure Kencang ini selamat digunakan?
Ya, Serum Payudara Sure Kencang diperbuat 100% dari bahan semulajadi. Ramuan utama Ekstrak Herba Pueraria Mirifica yang berkualiti tinggi memberi khasiat untuk kecantikan dan kesihatan payudara anda.

2. Bagaimana cara penggunaan serum Sure Kencang?
Gunakan serum 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam. Untuk kesan yang maksimum, kami mencadangkan penggunaan berterusan selama 2 bulan. Selepas mendapat payudara idaman, gunakan 2 kali sehari.

3. Berapa lama jangka masa perubahan?
Kesan terawal dalam masa 3 hari. Pembesaran maksimum dapat dilihat dalam masa 2 bulan dengan penggunaan secara konsisten.

4. Saya telah mendapat saiz payudara yang dikehendaki selepas 2 minggu penggunaan dan tidak mahu ia membesar lagi. Adakah saya perlu meneruskan penggunaan?
Teruskan penggunaan setiap dua hari untuk mengekalkan keremajaan payudara dan mengelakkan kendur.

5. Saya pun sudah gembira dengan saiz dan penampilan payudara. Apa yang serum Sure Kencang bantu saya?
Serum ini akan membantu mengekalkan bentuk dan ketegangan di samping menghalang pengenduran. Anda boleh gunakan serum agar kekal muda menawan.

TESTIMONI PENGGUNA SURE KENCANG BREAST SERUM :




Selasa, 17 Februari 2015

SLIMRICH BOTANICAL Slimming

SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING MURAH ORIGINAL


HARGA 1 BOTOL :
RM110 SM / RM115 SS
Termasuk Poslaju

SAYA NAK KURUS!!!!!

Ingin Kurus dengan semula jadi. Telanlah Kapsul SLIMRICH Botanical Slimming. Diformulasi dari extract tumbuh-tumbuhan semula jadi dari pelbagai pelusuk dunia tanpa sebarang penggunaan bahan kimia. Boleh dimakan oleh lelaki dan perempuan dapat penyelesaikan masalah jerawat yang kronik dengan pembuangan toksin. Badan lebih bertenaga dan Tidur yang lebih nyenyak


KELEBIHAN SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING

✔ Turun 3-5 kg dalam 10 hari
✔ Membuang toksin dengan cepat
✔ Mengempiskan perut
✔ 100% dari ekstrak tumbuh tumbuhan
✔ Boleh diminum oleh lelaki dan perempuan
✔ Menyelesaikan masalah jerawat yang kronik dengan pembuangan toksin.
✔ Badan lebih bertenaga
✔ Tidur yang lebih nyenyak


CARA PENGAMBILAN SLIMRICH

✔ Makan 1 biji sehari 30 minit sebelum sarapan, mesti waktu perut kosong.

✔ ELAKKAN kafein seperti kopi, teh, milo, coklat dan juga susu untuk kesan terbaik.
Kalau teringin  sangat nak minum 3 jam BEFORE atau 7 jam AFTER consume SlimRich.

✔ Banyakkan minum air suam at least 3 liter sehari


Mengapa Perlu pilih SLIM RICH?

✔ Slimrich serius betul2 dapat TAHAN SELERA MAKAN KITA DARIPADA RASA LAPAR
✔  No side effect
✔  No cirit birit
✔ Tak perlu nak tahan lapar k, nanti pengsan pulak. SlimRich akan buat kerja membantutkan selera anda.
✔ Lulus International Certificate GMP & drug free
✔ 100% Ingredient menggunakan herba
✔ Waktu period tak perlu ambil SlimRich.


TIDAK SESUAI UNTUK

✔ Ibu Mengandung
✔ Menyusukan Baby Bawah Umur 5 Bulan
✔ Anemia
✔ Darah Tinggi
✔ Sakit Buah Pinggang

TESTIMONI
















30 BIJI / BOTOL
100% ORIGINAL

Isnin, 16 Februari 2015

AQUA VOGUE HD : Satu Lipstik, Warna Terhasil Berbeza Ikut Suhu Badan!


HARGA 1 UNIT :
RM55 SM / RM60 SS
Termasuk Poslaju

- Sukar mencari warna gincu yang sesuai?
- Bibir kering, gelupas atau merekah?
- Warna bibir pucat lesi atau lebam kehitaman?
- Ingin kembalikan bibir yang segar menggoda berona merah semulajadi?
- Beralihlah pada produk berkualiti unggul keluaran Aqua Beauty,
Vogue HD Lipstics, lihat hasilnya hanya dengan secalit sapuan pertama!!


KEISTIMEWAAN VOGUE HD :

- Bertindak sebagai pelembab bibir selama 24 jam! Tidak perlu lagi memakai Lip Balm.
- Merawat bibir dari masalah kekeringan, menghidrat lebih lama agar bibir tampak basah dan segar
- Mengembalikan tona warna bibir cerah semulajadi
- Merawat bibir kusam atau gelap kerana rokok dan pemakaian lipstik yang tidak sesuai sebelum ini
- Menghapuskan kedutan halus dan buat kulit bibir lebih anjal dan awet muda
- Warna lipstik Vogue HD berubah mengikut suhu badan pemakai
- Mengandungi aqua collagen yang memelihara kelembapan dan kelembutan bibir
- Terdapat molekul sinar yang membuatkan bibir bersinar dari segenap dimensi
- Sesuai untuk semua


BERMINAT?
SMS / WHATSAPP KE : 018-9767684

BABIES BLINKS 5 In 1 (2015 Version Dengan Campuran SERBUK MUTIARA)

BABIES BLINK 5 IN 1 MURAH ORIGINAL
(2015 VERSION DENGAN CAMPURAN SERBUK MUTIARA)


HARGA 1 SET :
RM65 SM / RM70 SS
Termasuk Poslaju

BABIES BLINK 2014 VS 2015
* PENUTUP PUTIH - 2014 VERSION
* PENUTUP PINK - 2015 VERSION

Set babies blink 2014 dan 2015 actually its same...
just no NOT KKM lain dan cream malam serta cream siang SAMA dengan yang DULU...
just we add little bit SERBUK MUTIARA...

untuk more flawless..dan kelihatan more shining..
protection skin.....
tu je ye sayang2....

Kenapa no NOT KKM lain???
Sebab apa2 barang bila upgrade formula...ofcoz kena submit lain no not...sebab bahan2 yang terkandung sudah bertambah.


BABIES BLINKS 5 IN 1 dengan

PACKAGING baru,
FORMULA baru,
NOT KKM baru,
HARGA baru

Upgrade formula, cream adalah sama dengan dulu.
tapi yang terbaru dicampurkan dengan serbuk mutiara.

Upgrade serbuk mutiara dalam cream siang dan malam,
sangat-sangat2 effective !!!

Untuk toner masih kekal yang lama warna oren.


1 SET BABIES BLINKS MENGANDUNGI :

1. Glutacoll soap - 60gm
2. Antibiotic day cream - 20gm
3. Magic night cream - 20gm
4. Whitening repair serum - 10ml
5. Toner whitening perfect - 40ml


KANDUNGAN SET BABIES BLINK

99% kandungan set Babies Blink mengandungi :
Pati ibu putih
Krim glutathione
Pati buah berry + susu madu
Tidak mengandungi HIDROQUINON & MERKURI


KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINKS 5 IN 1

- Kesan penggunaan BABIES BLINKS mmg seawal 24jam
- Mengecilkan pori-pori muka
- Mencerahkan 5x ganda dari agent pemutih
- Membantutkan naik jerawat / matikan jerawat
- Menghilangkan jeragat
- Melembapkan kulit seperti chewing gum
- Membekalkan pencerahan dan kesan yang sangat cepat agar kulit kelihatan bersinar
- Mengimbangkan kesan minyak berlebihan pada kulit wajah


CARA GUNA BABIES BLINK SET

1. Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi & malam, bilas dengan air & keringkan.

2. Guna toner untuk menutup pori-pori wajah

3. Pagi : Apply serum guna tangan sikit dap2 seluruh muka sampai kering lepas tu baru apply krim siang Babies Blink di serata wajah & ratakan.

Malam : Apply serum guna kat tangan dap2 seluruh muka sampai kering lepas tu baru apply krim malam Babies Blink di serata wajah & ratakan.

TIP

- UNTUK KULIT EXTRA KERING : MIX KAN SIKIT KRIM SIANG DENGAN AIR

- UNTUK KULIT BERMINYAK & BERJERAWAT : MAINTAIN SAHAJA, TAPI KALAU TERLALU BERMINYAK, KRIM MALAM SELANG-SELANGKAN means xyah pakai tiap2 malam..

Toner pakai b4 cream malam.. elakkan pakai di sekeliling mata..
✔ cream siang warna kuning
✔ cream malam warna putih

CEPAT!!! CEPAT!!!
KESAN SEAWAL 24 JAM!!!!

TERNYATA BERKESAN
PASTI ORIGINAL!!!!

Ahad, 15 Februari 2015

AQUA PORE ERASER Multipurpose Toner


AQUA PORE ERASER
MULTIPURPOSE TONER
1 botol : 100ml

1 BOTOL : RM85
POSLAJU : RM6 SM / RM10 SS

SMS / WHATSAPP 018-9767684


AQUA PORE ERASER MULTIPURPOSE TONER :

Rahsia kejelitaan wanita kini dapat dirasai dengan hanya sapuan yang cukup menakjubkan dengan Pore Eraser PITERA yang dapat mengembalikan keremajaan kulit serta mengurangkan pori-pori terbuka hanya 14 hari. Rasailah perbezaanya hari ini!

Untuk kulit wajah tanpa liang pori-pori, selembut kulit bayi yang selalu anda idamkan.

AQUA PORE ERASER MULTIPURPOSE TONER bertindak mengecilkan liang pori-pori terbuka dengan serta merta. Menyegarkan, melembabkan dan tidak terlalu menegangkan kulit wajah. Membuatkan kulit wajah anda selembut kulit bayi, seperti yang anda selalu idamkan.

AQUA PORE ERASER MULTIPURPOSE TONER merupakan toner pelbagai guna. Mengandungi Enzim Papaya yang membantu pertumbuhan dan pengelupasan sel-sel kulit baru dengan melarutkan protein dalam kulit mati menyebabkan wajah nampak cerah bercahaya dan berseri-seri.

Caesalpinia Spinosa Gum pula mengecilkan liang pori-pori terbuka serta mengurangkan kedutan dan melambatkan kesan penuaan.

Ekstrak Buah Actinidia Polygama bertindak memperbaiki tona dan warna kulit, serta sangat berkesan dalam menjadikan kulit lebih cerah dan halus dengan setiap penggunaan.

ARAHAN PENGGUNAAN AQUA PORE ERASER MULTIPURPOSE TONER :
Titikkan pada kapas muka dan sapukan rata ke seluruh muka. Gunakan selepas mencuci muka dengan Radiancez Facial Cleanser untuk kesan menakjubkan.

Aqua Pore Eraser Toner sesuai untuk semua jenis kulit. Bebas Alkohol dan Paraben. Lulus KKM.

Tahukah anda tentang kesan LIANG-LIANG PORI TERBUKA kepada wanita moden pada masa kini?
- kulit cepat rosak
- kulit menjadi terlalu kotor
- kulit berbeza di bandingkan dengan usia
- tidak berkeyakinan untuk berhadapan di khayalayak ramai

DENGAN MENGGUNAKAN TONER PORE ERASER DARI AQUA
- Anda mampu menutup semula liang-liang roma muka yg telah terbuka.
- Anda boleh menapis kotoran-kotoran pada muka.
- Tekstur kulit anda akan terasa lebih licin
- Bekas jerawat juga turut dapat dihilangkan.

APA KATA PENGGUNA MENGENAI AQUA PORE ERASER ?
"PORE ERASER memang terbaik. Rasanya takde lagi produk macam nie kat Malaysia. Kalau ade pun maybe x dpt pada harga berbaloi-baloi macam nie.. Setakat ni dah 2 kali saya repeat order. Terbaik!" - Noor, Pegawai Bank, Setiawangsa

PENEMUAN TERBARU : Untuk Wanita Yang MENYAMPAH Dengan JERAGAT Bertompok-tompok? Dan Dah BOSAN Cuba Macam² Jenis Skincare Tapi Jeragat Tak Hilang² Juga?

Pore Eraser adalah Multipurpose Toner : Solusi ⑤ dalam ① Untuk Anda‼

[MUDAH!]
►► Hanya SAPU DAN MULAKAN HARI ANDA : Kulit Kusam DAN Jeragat Pasti Hilang!!
☛ Mengurangkan tanda PENUAAN dan KEDUTAN pada wajah.
☛ MENCERAHKAN kulit wajah dengan Nano PITERA.
☛ MELEMBAPKAN kulit wajah yang kering dan berminyak.
☛ MENGECILKAN liang pori-pori yang terbuka lama.
☛ Tanpa bahan KIMIA terlarang dan mempunyai kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia.

►►Memang layak digelar solusi ajaib. Letak kat wajah sbb agak gelap kesan driving, kini dah pun cerah. Aina bagi.. 5 bintang TQ Aqua  - Aina Shazwani, Kepong.

►►"Muka i berjeragat lepas beranak, I dah guna macam-macam krim tapi tak berkesan, lepas guna Pore Eraser ni ada mula nampak jeragat semakin berkurangan - Puan Yasmoon Aziyati, Batu Pahat, Johor.

►►"Setelah saya mencuba hanya 1 jam, lapisan kulit pada wajah saya semakin CERAH dan liang PORI-PORI cepat tertutup"  - Faridah Ayub, Sandakan, Sabah

TESTIMONI PENGGUNA AQUA PORE ERASER MULTIPURPOSE TONER :





Jumaat, 13 Februari 2015

BABIES BLINKS 5 In 1 (Trial Set)

BABIES BLINKS 5 IN 1 (TRIAL SET) MURAH


HARGA 1 SET :
RM35 SM / RM40 SS
Termasuk Poslaju

Berita baik buat pembeli yang baru hendak mencuba atau dah pakai n nak bawak untuk travel

boleh la dapatkan set BABIES BLINK 5 IN 1 (TRIAL SET ) ini.


1 SET TRIAL BABIES BLINK 5 IN 1 (SOFT BLINK CREAM) MENGANDUNGI

Lyanaz day cream 10gram
Lyanaz night cream 10 gram
Lyanaz serum 5 ml
Lyanaz toner 30ml
Lyanaz soap bar 15 gram

KELEBIHAN SET TRIAL 5 IN 1

- Kesan penggunaan BABIES BLINKS memang seawal 24 jam
- Mengecilkan pori-pori muka
- Mencerahkan 5x ganda dari agent pemutih
- Membantutkan naik jerawat / matikan jerawat
- Menghilangkan jeragat
- Melembapkan kulit seperti chewing gum
- Membekalkan pencerahan dan kesan yang sangat cepat agar kulit kelihatan bersinar
- Mengimbangkan kesan minyak berlebihan pada kulit wajah