PROMOSI SET
RM10
RM16
RM18
RM26
RM36.00
RM48.00
RM48.00
RM156.00 = 1 Botol
Krim + 3 Kotak Kapsul

BORONG & DROPSHIP

1 - Kami menjalankan urusniaga borong & dropship hanya untuk PRODUK THAI SAHAJA.. (tiada produk tempatan).
2 - Belian 3, 6, 12, 24 & 48 unit ada diskaun diberikan (bergantung pada syarat2 tertentu). Harga 3 & 6 unit ada dinyatakan di dalam blog.
3 - Urusniaga dropship layak mendapat diskaun 10% - 30% bergantung pada harga produk.
Harap maklum.



SIREH LOVELY CARE INTIMATE WASH


SIREH LOVELY CARE INTIMATE WASH 
PEMBERSIH MAHKOTA  WANITA TERUNGGUL
1 Pcs : 120ml

HARGA : RM22.00

Sireh Lovely Care Intimate Wash ialah pembersih intim wanita ekslusif adunan tradisional, kini dipertingkatkan formulasinya agar lebih hebat. Keberkesanan dan kehebatan Sireh Lovely Care Intimate Wash diakui oleh ribuan pengguna.

Sireh Lovely Care Intimate Wash mampu mengatasi masalah yang dihadapi oleh wanita selepas berkahwin dan selepas melahirkan anak.

KELEBIHAN SIREH LOVELY CARE INTIMATE WASH:
✔ Memperbaiki peredaran darah.
✔ Membersih, menyegar, merawat dan menghalang jangkitan bakteria.
✔ Mengetatkan faraj, mengembalikan ketegangan & menguatkan otot mahkota wanita.
✔ Menguatkan saraf bahagian intim wanita untuk kebahagian suami isteri.

ANTARA BAHAN-BAHAN SIREH LOVELY CARE INTIMATE WASH:
KELEBIHAN HERBA SIREH (PIPER BETEL)
✔ Merawat keputihan dengan merencatkan perkembangan kulat (Candica Albican) penyebab keputihan. 
✔ Antiseptik untuk mengubati gatal dan alahan pada kulit serta ruam. 
✔ Melancarkan perjalanan haid dan penyubur kandungan / rahim wanita.

KELEBIHAN MANJAKANI
✔ Sebagai elemen perawat dinding vagina. 
✔ Membuang lendir dan partikal asing pada vagina. 
✔ Menstabilkan PH vagina. 
✔ Mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan. 
✔ Membantu metabolisma dengan mengekalkan Vitamin E pada epidermis.

KELEBIHAN SERAPAT
✔ Merawat saluran peranakan dengan mengimbangi PH serta keasidan vagina.

CARA PENGGUNAAN SIREH LOVELY CARE INTIMATE WASH:
Titiskan sedikit Sireh Lovely Care ke tapak tangan dan cucikan ke anggota sulit. Kemudian bilaskan dengan air bersih.

TESTIMONI PENGGUNA SIREH LOVELY CARE INTIMATE WASH:



DHERBS GEL MANDIAN AURA 7 BUNGA


DHERBS GEL MANDIAN 
AURA 7 BUNGA
1 Botol : 500ml

HARGA : RM15.00

Dherbs Gel Mandian Aura 7 Bunga menghimpunkan 7 jenis bunga-bungaan seperti orkid, bunga raya, bunga matahari, kenanga, melati, lavender dan bunga mawar yang bukan sahaja mampu memelihara kehalusan dan keremajaan kulit, malah mampu membangkitkan aura positif di dalam diri anda serta memberikan keharuman dan kesegaran yang berpanjangan buat tubuh badan anda.

KELEBIHAN DHERBS GEL MANDIAN AURA 7 BUNGA:
1) Menyingkirkan kesan kotoran dan sel kulit mati.
2) Membantu menyegarkan lagi tubuh badan anda.
3) Memelihara kelembapan dan kehalusan kulit.
4) Mengekalkan keanjalan dan keremajaan kulit anda.
5) Mengatasi masalah pigmentasi dan tona kulit yang tidak sekata.
6) Mengurangkan kesan parut, jeragat, jerawat, bintik-bintik hitam dan regangan.
7) Membantu mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus.
8) Mengecilkan liang pori.
9) Membantu meredakan masalah radang.
10) Melindungi kulit daripada kerosakan akibat sinaran UV.
11) Membangkitkan aura positif dan keyakinan di dalam diri anda.
12) Membantu meredakan tekanan.
13) Mengharumkan tubuh badan anda sepanjang hari.

KANDUNGAN BAHAN DHERBS GEL MANDIAN AURA 7 BUNGA:
Aloe Vera, Minyak Kelapa, Daun Pudina, Bunga Matahari, Bunga Raya, Bunga Mawar, Bunga Melati (Jasmine), Bunga Orkid, Lavender, Bunga Kenanga.

CARA PENGGUNAAN DHERBS GEL MANDIAN AURA 7 BUNGA:
1) Buihkan sedikit Gel Mandian Aura 7 Bunga pada tapak tangan.
2) Sapu dan gosokkan pada seluruh tubuh badan.
3) Bilas sehingga bersih.

DHERBS LOSYEN BADAN AURA 7 BUNGA


DHERBS LOSYEN BADAN 
AURA 7 BUNGA
1 Pcs : 120ml

HARGA : RM25.00

Dherbs Losyen Badan Aura 7 Bunga diadun menggunakan 7 jenis bunga-bungaan yang bukan sahaja bertindak sebagai aromaterapi, malah berupaya menjadikan kulit anda tampil lebih cerah, halus dan berseri di samping membantu memberikan kesegaran yang berpanjangan buat tubuh badan anda.

KEBAIKAN DHERBS LOSYEN BADAN AURA 7 BUNGA:
1) Memelihara kelembapan dan kehalusan kulit.
2) Meningkatkan kecerahan kulit dengan berkesan.
3) Mengekalkan keanjalan dan keremajaan kulit anda.
4) Mengatasi masalah pigmentasi dan tona kulit yang tidak sekata.
5) Mengurangkan kesan parut, jeragat, jerawat, bintik-bintik hitam dan regangan.
6) Membantu mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus.
7) Mengecilkan liang pori.
8) Membantu meredakan masalah radang.
9) Melindungi kulit daripada kerosakan akibat sinaran UV.
10) Mengharumkan tubuh badan anda sepanjang hari.

KANDUNGAN BAHAN DHERBS LOSYEN BADAN AURA 7 BUNGA:
Minyak Zaitun, Kolagen, Minyak Argan, Likuoris, Bunga Matahari, Bunga Raya, Bunga Mawar, Bunga Melati (Jasmine), Bunga Orkid, Lavender, Bunga Kenanga.

CARA PENGGUNAAN DHERBS LOSYEN BADAN AURA 7 BUNGA:
1) Sapu dan ratakan pada permukaan kulit badan terutamanya selepas mandi.
2) Gunakan 2-3 kali sehari untuk hasil yang terbaik.

MEDICATED DEEP HEAT LOTION KELUARAN SUSUK DARA (JSD)


MEDICATED DEEP HEAT LOTION 
KELUARAN SUSUK DARA (JSD)
1pcs : 110ml

HARGA : RM49.00

MEDICATED DEEP HEAT LOTION adalah produk pelangsingan dari Jamu Susuk Dara (JSD). Bukan sekadar lotion slimming je tau. Boleh juga untuk melegakan lenguh-lenguh, senggugut, melancarkan haid dan kebas-kebas. Sapukan sedikit je & rasakan perbezaannya

FUNGSI MEDICATED DEEP HEAT LOTION SUSUK DARA (JSD):
- Melancarkan period.
- Melegakan senggugut.
- Mengeluarkan darah nifas.
- Hilangkan angin dalam badan.
- Untuk slimming dan memecahkan lemak-lemak degil.
- Sangat sesuai digunakan selepas bersalin.
- Digigit serangga berbisa.
- Bagus digunakan untuk ahli sukan.
- Sakit-sakit sendi dan sejuk badan.
- Baik untuk sakit lutut dan sakit-sakit sendi tulang.

CARA MENGGUNAKAN MEDICATED DEEP HEAT LOTION SUSUK DARA (JSD):
✔ Picitkan sebesar duit 50sen. sapukan ditempat berlemak. Gosok dalam pusingan lawan arah jam. Setiap gosokkan pada satu tempat hendaklah minimum 10 kali pusingan, baru pindah ke tempat lain.

✔ Lebih kurang 5 minit akan terasa hot & warm dari dalam bukan atas kulit ye. Lama kelamaan tempat berlemak tersebut akan terasa gatal-gatal seperti kena gigit semut.

✔ Seterusnya rasa berpeluh yang keterlaluan. Peluh yang luar biasa. Lagi banyak lemak lagi banyak peluh yang akan keluar. REKEMEN lebih effectif bila di wrapping ditempat berlemak selepas sapuan.

✔ Banyakkan minum air kosong untuk flush keluar lemak-lemak yang dah cair. Kalau lemak tepu mungkin ambil masa sikit.

***Pastikan selepas menyapu lotion. Basuh tangan dengan sabun untuk hilangkan baki lotion di tangan sebab takut nanti terkena muka & bayi,

AMARAN KERAS: tidak boleh digunakan ketika menjalankan kerja-kerja berat seperti mengemas dan sedang bersenam.

AMARAN KERAS: tidak boleh disapukan dipipi kerana pipi adalah otot.

PERHATIAANNN!!!
Kepada semua yang baru ingin mencuba MEDICATED DEEP HEAT LOTION SUSUK DARA (JSD) letak sedikit sahaja ye… dan ratakan seluruh kawasan yang perlu… dan if waktu mula-mula gosok tu rasa sejuk berangin dan tak rasa panas, anda jangan gopoh-gopoh terus tambah losyen lagi yek… sebab beberapa minit kemudian akan terasa sangat HOT. Memang tak sangka kuantiti sedikit je dah boleh panas macam tu. Memang sangat berkualiti, tak perlu picit banyak-banyak yer.

TESTIMONI PENGGUNA MEDICATED DEEP HEAT LOTION SUSUK DARA (JSD):




DERMAX SUPERSKIN 360 (DMS 360)


DERMAX SUPERSKIN 360 (DMS 360)

HARGA : RM116.00

Dermax Superskin 360 (DMS 360) ialah produk yang dicipta dan dihasilkan untuk menyelesaikan masalah kulit. Sesiapa yang mempunyai masalah Kulit wajah kusam? Kulit wajah tak sekata? Kulit wajah gelap? Kulit wajah bintik-bintik hitam? Kulit wajah penuh dengan parut jerawat? Semua jenis masalah kulit boleh diselesaikan oleh Dermax Superskin 360 (DMS 360).

SET ASAS DERMAX SUPERSKIN 360 (DMS 360)TERDIRI DARIPADA :
* 1 Dermax Super Skin 360 (Untuk Siang)
* 1 Dermax Super Skin 360 (Untuk Malam)
* 1 Bar Soap Cleanser

DERMAX SUPERSKIN 360 (DMS 360) SANGAT SESUAI UNTUK PENGGUNA YANG:
- Kulit sensitif
- Berjerawat
- Berjeragat.
- Berminyak.
- Kulit kusam.
- Ton wajah tidak sekata.
- Wajah gelap tapi badan putih.
- Kulit muka terbakar akibat sinaran UV.
- Kulit muka kering / menggelupas.

SUPER CREAM (DAY & NIGHT CREAM) EFEKTIF UNTUK:
- Mencerah & menyerikan wajah.
- Menghilangkan pigmentasi yang tebal.
- Menghapuskan jerawat dengan berkesan.
- Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit secara semulajadi.
- Menjadikan kulit lebih awet muda dan anjal.

SABUN COLLAGEN DMS UNTUK RAWATAN WAJAH:
- Lembut.
- Wangi.
- Buih-buih yang halus.
- Mengecutkan jerawat.
- Mematikan jerawat.
- Mencerahkan wajah.
- Menegangkan.
- Memudarkan bekas-bekas parut.

TESTIMONI PENGGUNA DERMAX SUPERSKIN 360 (DMS 360):




MASKER VAGINA SUSUK DARA (JSD)


MASKER VAGINA SUSUK DARA (JSD)
1 Pek : 5 Gram

HARGA : RM25.00

✿ Ramai isteri tidak tahu yang Masker Vagina Susuk Dara (JSD) membantu mengetatkan Miss V, semudah sapu & calit sahaja.

✿ Ramai ibu-ibu lepas berpantang tidak tahu Masker Vagina Susuk Dara (JSD) dapat mengatasi masalah longgar, menyembuhkan luka agar Miss V kembali sihat dan ketat sentiasa.

✿ Ramai para isteri tak tahu dengan hanya menyapu Masker Vagina Susuk Dara (JSD) dapat menyerap keluar kekotoran darah haid, keputihan yang terperangkap dalam Miss V.

✿ Ramai para isteri tak tahu dengan hanya menyapu Masker Vagina Susuk Dara (JSD) dapat mengembalikan keremajaan Miss V, menjadi tegang dan kemerahan.

KEHEBATAN MASKER VAGINA SUSUK DARA (JSD):
✔  Boleh rapatkan bibir fajar.
✔  Boleh merawat gatal-gatal di bahagian faraj.
✔  Boleh serap keluar keputihan.
✔  Boleh mencerahkan kulit di bahagian faraj.
✔  Menyamankan faraj.
✔  Boleh merawat masalah ruam di bahagian lain.
✔  Boleh jadi pengganti deodorant.
✔  Mencerahkan kulit di bawah ketiak.
✔  Mengering luka-luka dengan cepat.
✔  Boleh menghilangkan kegatalan dengan segera jika di sapu.

KESAN SERTA MERTA LEBIH KURANG 30 MINIT:
✔  Lubang vagina menjadi tertutup dan rapat.
✔  Rasa kering dan selesa.
✔  Rasa gatal-gatal hilang serta merta.

KESAN JANGKA MASA PANJANG:
✔ Jika scrub perlahan-lahan ketika mencuci, daki-daki akan keluar.
✔ Faraj akan kembali cerah kemerah-merahan.
✔ Bibir yang mengelebih akibat kesan lepas bersalin akan merapat.
✔ Deria sensitif akan menjadi aktif dan membukit tegang.
**sesuai digunakan selalu sebagai bedak penjagaan di permukaaan faraj supaya sentiasa awet muda dan nampak dara**

KANDUNGAN BAHAN MASKER VAGINA SUSUK DARA (JSD):
Daun sireh, cengkih, manjakani, bunga rose putih dan serapat.

Bahan2 dijemur selama 2 minggu kemudian digiling sehingga menjadi serbuk.

CARA-CARA MENGGUNAKAN MASKER VAGINA SUSUK DARA (JSD):
✔ Diguna selepas setiap kali faraj dibersihkan dan disapu sebagai bedak.
✔ Dengan mengunakan jari, sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab.
✔ Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki-daki yang melekat pada permukaan faraj.
✔ Setelah bersih sapukan kembali masker vagina.

TESTIMONI PENGGUNA MASKER VAGINA SUSUK DARA (JSD):




TROPIKA BABY HERBAL CREAM


TROPIKA BABY HERBAL CREAM
1 Botol : 50 GRAM

HARGA : RM37.00

BABY ANDA TIDO LENA TAK MALAM TADI???
TAK LENA????
BABY ANDA SELSEMA???
SUKAR NAK BERNAFAS???
BABY ANDA BATUK???
BABY ANDA ASTHMA???
KEMBUNG PERUT????

ELAKKAN PENGAMBILAN UBAT BATUK DAN ANTIBIOTIK UNTUK ANAK BILA ANAK ANDA SELSEMA DAN BATUK..

GUNA KRIM HERBA BAYI INSYALLAH... SELSEMA & BATUK AKAN HILANG.
DÀPATKAN SEGERA KRIM HERBAL BAYI UNTUK ANAK ANDA... 

Tropika Baby Herbal Cream fungsinya sama seperti krim / minyak telon yang lain, untuk elakkan / rawat masalah kembung perut, colic atau masalah angin pada bayi. Istimewanya Tropika Baby Herbal Cream boleh juga membantu melegakan kahak, selsema dan batuk pada bayi dan anak kecil. Dan juga boleh membantu melegakan asma dan bronkitis anak.

Alhamdulillah, rata-rata pengguna Tropika Baby Herbal Cream berpuas hati dengan keberkesanan krim ni. Ibu bapa yang sapu krim ini pada perut dan tapak kaki bayi selepas mandi pun, alhamdullilah bayi mereka tidak mengalami masalah colic atau angin.

KELEBIHAN TROPIKA BABY HERBAL CREAM:
✿ Sesuai untuk kulit bayi & kanak-kanak.
✿ Tidak panas.
✿ Mudah meresap.
✿ Tidak meleleh / melekit bila disapu berbanding minyak telon yang lain.
✿ Mengurangkan masalah batuk.
✿ Mengurangkan masalah selesema.
✿ Kahak / Phelgm.
✿ Bunyi "Wheezing"
✿ Sesuai untuk kulit bayi yang sensitif.
✿ Krim ini hanya mengandungi bahan-bahan herba tropika yang HALAL & SUCI serta TIADA UNSUR ALKOHOL atau seumpamanya.

BERIKUT ADALAH KHASIAT BAHAN-BAHAN DALAM TROPIKA BABY HERBAL CREAM:
Antara kandungan bahan penting dalam produk Tropika Baby Herbal Cream atau Krim Herba Bayi Tropika adalah minyak kelapa dara, minyak kayu putih, halia dan bawang putih.

- MINYAK KELAPA DARA: Membantu mengurangkan kesan demam, selsema dan batuk.

- MINYAK KAYU PUTIH: Sebagai bahan anti jangkitan kuman, membantu melegakan batuk / kahak / selsema, sebagai bahan aromaterapi yang menenangkan.

- HALIA: Membuang angin dalam badan, membantu mencegah demam selsema, mengurangkan masalah pernafasan akibat hingus dan kahak, menghangatkan badan.

- BAWANG PUTIH: Merangsang sistem imun badan, mengandungi antiinflamasi dan antivirus yang dapat membantu mengurangkan penyakit asma, batuk, kahak dan selsema.

CARA MENGGUNAKAN TROPIKA BABY HERBAL CREAM:
1. Sebagai krim telon - setiap kali selepas mandi sapukan krim pada telapak kaki bayi, perut dan sendi-sendi. Sapu dan gosok perlahan-lahan sehingga krim meresap ke dalam kulit. Krim ini apabila dipakai pada bayi ia tidak panas dan tidak mendatangkan radang kepada kulit bayi.

2. Sebagai krim viks – apabila ada tanda-tanda selsema atau berhingus atau kahak yang boleh menyebabkan pernafasan berbunyi dan terganggu, sapu krim pada dada dan belakang bayi, buat seperti viks.

TESTIMONI PENGGUNA TROPIKA BABY HERBAL CREAM:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...