PROMOSI CLEARANCE STOCK
1 Tube = RM9
E 19/9/2015
1 Botol = RM15
E 22/12/2015
1 Box = RM9
M 14/2/2013
1 Box = RM12
M 16/2/2013
1 Botol = RM18
E 25/2/2016
1 Botol = RM12
E 14/3/2016
1 Tube = RM12
E 14/3/2016
1 Tube = RM15
E 4/4/2016
1 Unit = RM6
M 13/5/2013
1 Box = RM9
A 16/12/2013

kapsul mutiara by nona sweet & beauty

KAPSUL MUTIARA & PEARL LOTION UV DARI NONA SWEET & BEAUTY : SEBIJI SEMINGGU KULIT PUTIH GEBU!


~KAPSUL MUTIARA~ 


- Impikan kulit CERAH gebu bebas masalah?
- Dapatkan KAPSUL MUTIARA keluaran Nona Sweet & Beauty hari ini!
- Hanya 1 kapsul seminggu, kulit nyata lebih sihat terserlah..


KEISTIMEWAAN SERBUK MUTIARA NONA SWEET N BEAUTY : 

-100% serbuk mutiara asli berkualiti tinggi dari Jepun 
- Mencerahkan dan menghaluskan kulit seawal 1 minggu 
- Sebagai agen detoksifikasi, membuang toksin di dalam badan 
- Membaiki tekstur kulit agar licin, lembut, anjal, lembab dan sihat semulajadi 
- Menghilangkan radang kulit, melasma, tompok2 hitam, ruam atau bisul 
- Mengecilkan liang pori, menghilangkan jerawat dan bintik2 hitam serta mensekatakan tona kulit 
- Melindungi kulit dari radikal bebas dan sinar UV 
- Mempercepatkan pertumbuhan sel2 kulit baru 
- Meningkatkan memori dan mengurangkan risiko alzaimer 
- Menguatkan sistem imunisasi badan 
- Menenang serta menguatkan jantung dan melegakan tekanan/stress 
- Memperbaiki kualiti tidur dan masalah saraf 
- Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan tahap penglihatan 
- Menguatkan tulang, rambut dan kuku 
- Agen anti-penuaan untuk awet muda 


CARA PENGAMBILAN KAPSUL MUTIARA : 

- Hanya 1 biji seminggu sahaja
- Tiada pantang
- Sesuai untuk semua lelaki dan wanita termasuk ibu hamil 


KAPSUL MUTIARA YANG UMMI JUAL NI 100% ORIGINAL DARI NONA SWEET & BEAUTY.. 
PIHAK HQ NONA TELAH MENGELUARKAN HOLOGRAM PADA SETIAP PRODUK TUK MEMBUKTIKAN IANYA ORIGINAL DARI NONA SWEET & BEAUTY.. 

ISI KANDUNGAN : 5 KAPSUL / BEKAS 
buat sebagai masker juga boleh di campur pada lotion dan cream muka 



harga : rm42
tidak termasuk pos

azanis scar serum skincare


Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang...?

Anda ada masalah di bawah?
Parut jerawat?
Parut luka disebabkan kemalangan?
Parut kudis?
Parut demam campak?
Parut lepas bersalin?
Tompok-tompok tahi unta di badan? 

"Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!" 
Dengan AZANIS SCAR SERUM hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. 
Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat. 

Walaupun 10 tahun 
kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan MUDAH!!! 

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar. 

99.9% pengguna berikan ★★★★ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut.

Diluluskan KKM, diyakini halal serta dijamin berkesan. 

ORGANIK PRODUK DAN ADA GMP


Bagaimana Azanis Scar Serum mampu hilangkan kesan parut yang luar biasa?

Azanis Scar Serum memang dikenali sebagai serum hilangkan parut. 
Secara amnya Azanis Scar Serum membantu untuk melembapkan kulit dan bertindak sebagai vitamin antioksidan yang mana ia akan memelihara sel-sel yang sentiasa terdedah dengan radikal bebas agar tidak rosak dan menyebabkan penuaan awal. 
Satu lagi kelebihan Azanis Scar Serum adalah merawat parut tidak kira parut jerawat, parut akibat kemalangan atau parut disebabkan kulit sensitif.







Formulasi yang reka khas ini sesuai bagi jenis kulit yang berikut :-
Kulit berminyak
Kulit berjerawat bengkak dan bernanah.
Kulit Kemerahan (Hypersensitive Skin)
Mereka yang pernah menggunakan produk Hydrokuinon & Merkuri kerana lapisan Asid Matel kulit telah terhakis (Kulitnya sudah nipis) 


Siapa yang perlu Azanis Scar Serum? 
Lelaki & Wanita yang mempunyai masalah parut pada kulit walaupun kesan parut lebih 10 tahun.
Azanis Scar Serum juga dapat membantu selesaikan masalah Regangan kulit, Warna kulit tidak sekata, Penuaan kulit dan juga masalah kulit kering. 

Bila kesan awal boleh dirasai?
Kesan adalah bergantung pada tindakbalas individu. 
Tapi secara puratanya, ia mengambil sekitar 30 hari untuk anda lihat kesan yang ketara! 

1 Botol boleh tahan untuk berapa lama?
1 Botol Azanis Scar Serum boleh bertahan selama 30 hari. 

Adakah Azanis Scar Serum ini halal?
Ya! Pengilang kami telah mendapatkan kelulusan halal dari JAKIM. 
U Olls boleh guna Azanis Scar Serum tanpa ragu-ragu! 

Azanis Scar Serum Bule Guna Kat Mana ?
Muka dan Seluruh Badan

Camana Cara Nak Guna ?
Azanis Scar Serum begitu mudah digunakan.
Harus disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari. 
Pada parut baru, Azanis Scar Serum harus disapu hanya apabila luka telah sembuh, dan tidak boleh digunakan pada kulit yang luka. 

Ada had Umur Tak ?
Ia boleh diambil oleh setiap orang lelaki dan perempuan tanpa had umur. 

KKM APPROVED










100% ORIGINAL

harga : rm49
tidak termasuk pos

sure kencang

SURE KENCANG BREAST SERUM - PENAMBAT HATI SUAMI 


Masih remaja tapi payudara kecil, leper tidak bermaya? Bayi menyusu buat payudara mengendur? Punggung jatuh, geleber dan hilang solid nya? Mahu dapatkan kembali payudara dan punggung montok, pejal dan anjal semulajadi? Dapatkan sebotol SURE KENCANG BREAST SERUM hari ini, anda akan dapat merasai perubahan pada payudara anda seawal 1 MINGGU!! 


10 KEAJAIBAN SURE KENCANG BREAST SERUM 

✔ Memejal dan menegangkan payudara yang kendur 
✔ Mengangkat dan membentuk struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan lanjut usia 
✔ Membentuk semula lekuk tubuh pada pinggul dan payudara 
✔ Mengetatkan vagina agar kembali seperti anak dara 
✔ Mencerahkan kulit dan mengilangkan kedutan 
✔ Menyeimbangkan saiz payudara wanita 
✔ Membesarkan payudara yang kecil 
✔ Melembutkan dan mencerahkan kulit 
✔ Mengeluarkan puting yang tenggelam 
✔ Melancarkan peredaran darah 


KANDUNGAN ISTIMEWA SURE KENCANG BREAST SERUM 

✔ GLYCERINE - Membantu mengekalkan kelembapan kulit secara semulajadi 
✔ PUERARIA MIRIFICA - Memulihkan tisu payudara serta meningkatkan rembesan estrogen untuk memontok dan menegangkan payudara/punggung 
✔ ACACIA SENEGAL GUM - Pribiotik bagi mengelakkan bakteria 
✔ HYDROLYZED RHIZOBIAN GUM - Agen antipenuaan 
✔POTASSIUM SORBATE - Menghalang perkembangan mikroorganisma untuk kestabilan 
✔ VITAMIN A, C & E - Membuatkan kulit payudara tampil muda dan mengiurkan
✔ ROSE OIL - Mengangkat tisu yang rosak serta menjaga kulit 



CARA PENGGUNAAN SURE KENCANG BREAST SERUM 

✔ Sapu beberapa titis serum pada payudara dan punggung 2 kali sehari, waktu pagi dan malam 
✔ Untuk kesan yang maksimum, kami mencadangkan penggunaan berterusan selama 2 bulan 
✔ Selepas mendapat payudara idaman, gunakan 2 kali sehari 
✔ Sila rujuk rajah di bawah untuk ilustrasi lebih mudah difahami yang bakal memberi impak maksima dalam keberkesanan tindakbalas serum ini 



NOTED : Sebelum menggunakan SURE KENCANG BREAST SERUM, tandakan kesan titik di belakang tulang selangka dan ukur dari titik ke puting. Ukur jarak sebelum dan selepas menggunakan SURE KENCANG BREAST SERUM.


SOALAN LAZIM TENTANG SURE KENCANG BREAST SERUM 

1. Adakah Serum Payudara Sure Kencang ini selamat digunakan? 
Ya, Serum Payudara Sure Kencang diperbuat 100% dari bahan semulajadi. Ramuan utama Ekstrak Herba Pueraria Mirifica yang berkualiti tinggi memberi khasiat untuk kecantikan dan kesihatan payudara anda. 

2. Bagaimana cara penggunaan serum Sure Kencang? 
Gunakan serum 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam. Untuk kesan yang maksimum, kami mencadangkan penggunaan berterusan selama 2 bulan. Selepas mendapat payudara idaman, gunakan 2 kali sehari. 

3. Berapa lama jangka masa perubahan? 
Kesan terawal dalam masa 3 hari. Pembesaran maksimum dapat dilihat dalam masa 2 bulan dengan penggunaan secara konsisten. 

4. Saya telah mendapat saiz payudara yang dikehendaki selepas 2 minggu penggunaan dan tidak mahu ia membesar lagi. Adakah saya perlu meneruskan penggunaan? 
Teruskan penggunaan setiap dua hari untuk mengekalkan keremajaan payudara dan mengelakkan kendur. 

5. Saya pun sudah gembira dengan saiz dan penampilan payudara. Apa yang serum Sure Kencang bantu saya?
Serum ini akan membantu mengekalkan bentuk dan ketegangan di samping menghalang pengenduran. Anda boleh gunakan serum agar kekal muda menawan. 


TESTIMONI












harga : rm76
tidak termasuk pos

SET BABIES BLINK GOLD MURAH


BABIES BLINK GOLD
HARGA PASARAN :
RM189.00 (S/M) / RM199.00 (S/S)
FREE POSTAGE

NAK HARGA TAWARAN ?????
1 SET = RM125.00
(TIDAK TERMASUK POS)
SMS / WHATSAPP 018-9767684

Dengan kuasa lipat ganda. Tanpa peeling dan pencerahan super power dengan gabungan pencerahan yang hebat.

Tahan sehingga 3-4 bulan penggunaan.

EXCLUSIVE!!!! ~CERAH●MENAWAN●JELITA~

KANDUNGAN DALAM SET BABIES BLINK GOLD :
✔ 2pcs Arbutin Soap 60gm
✔ 1pc 12 in 1 Fresh Toner 60ml
✔ 1pc Multi White Cream 40gm
✔ 1pc 12 in 1 Treatment Cream 40gm

ARBUTIN SOAP (NOT140405964K) :
✔ Digunakan untuk mencuci bahagian wajah.
✔ Ianya boleh digunakan 2 kali sehari terutamanya waktu siang dan malam
✔ Mampu menghilangkan bintik-bintik hitam dan mengecutkan jerawat di muka

12 IN 1 FRESH TONER (NOT141103967K) :
✔ Ianya boleh digunakan 2 kali sehari terutamanya waktu siang dan malam
✔ Mampu menghilangkan kesan kotoran serta dapat mencerahkan kulit muka agar menjadi lebih bersinar dan segar
✔ Memberikan pencerahan 12 kali ganda

MULTI WHITE CREAM (NOT141103968K)
✔ Gunakan pada waktu pagi untuk melindungi sinaran cahaya matahari terhadap kulit 
✔ Meresap minyak di muka menjadi kulit lembab - kulit bebas minyak 
✔ Memberi perlindungan penuh dengan SPF35 
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit sensitif, jerawat, berminyak dan kusam

12 IN 1 TREATMENT CREAM (NOT141103969K)
✔ Gunakan sebelum tidur pada bahagian muka 
✔ Memudarkan parut-parut jerawat dan parut hitam serta menggebu dan menghaluskan kulit 
✔ Kulit lebih pinkish dan kenyal 
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit 
✔ Juga diperkaya bersama serum biji matahari dan diformulasikan bersama krim malam

KELEBIHAN SET BABIES BLINK GOLD :
✔ Mencerahkan wajah sehingga 12 kali ganda
✔ Menghilangkan parut dalam dan parut jerawat
✔ Menghilangkan bintik hitam serta jeragat
✔ Mengikut pengaliran darah dan hormon bagi mencerah dengan sekata
✔ Melembapkan dan memberi kesan yg seimbang pada tekstur kulit
✔ Memberikan kulit agar tampak sekata dengan anggota badan
✔ Menghilangkan jerawat nasi dan bintik hitam
✔ Menghilangkan rasa gatal pada muka
✔ Menghilangkan rasa sensitif pada kulit muka
✔ Menegangkan kulit muka
✔ Memberikan kulit agar tampak merah jambu
✔ Memberikan wajah agar tampak tegang seperti injection botox
✔ Membekalkan vitamin C
✔ Menghilangkan jerawat parah seperti resdung dan nanah tanpa meninggalkan kesan tersumbat daki pada kulit wajah
✔ Di perkaya dengan Arbutin dan Glutathione serta serbuk mutiara dan vitamin E dan juga trenxamic acid
✔ Di perkayakan dengan serum pati buah badam, buah kiwi, tomato organik, serum biji bunga matahari, pati anggur hijau serta juga organic potato serum bagi menghilangkan parut-parut dan juga alahan pada kulit yang sensitive.

TESTIMONI PENGGUNA SET BABIES BLINK GOLD :




l-carnitine 9000


Sudah berputus asa dengan bentuk badan anda? sudah banyak habiskan duit? ratusan malah mencecah ribuan ringgit semata-mata mahu nampak langsing kurus seperti anak dara. Kini dengan L-CAR 900K Pasti mengubah penampilan anda kembali ideal.

Fungsi L-CAR 900K sangat MENAKJUBKAN !!!! berbangding pil/ubat kurus yang lain. Bukan sahaja menolong anda untuk kurus malah mencegah daripada sebarang penyakit lagi. Antaranya

Membakar lemak secara berlebihan
Membakar karbohidrat
Membakar GULA yang berlebihan

**3 elemen yang penting untuk membantu anda mencegah/mengelak risiko mengundang penyakit seperti jantung, darah tinggi, kencing manis dll.**

Kebiasaan pil pelangsing badan mengandungi L-CARNITINE 500-2500mg sahaja, tetapi dengan L-CAR 9000, Kandungan L-CARNITINE dengan dos yang amat tinggi iaitu 9000mg, Ia amat sesuai bagi mengatasi masalah obesiti "TEGAR".

Kesan ia dapat dilihat dalam masa seawal 1-3 hari dengan perubahan pada badan akan merasai lebih ringan dan lebih FIT. Pastikan minum air kosong dalam kuantiti 3 liter sehari kerana Produk L-car sangat kuat. Bagi yang tak suka minum air kosong banyak saya sarankan cukup untuk consume dengan LIPO 8, SLIM EXPRESS, LIPO 9 sahaja.

TESTIMONI 1 : "memang menakjubkan L-CAR 9000 SUPER SLIM DIET ni, saya baru makan xsampai seminggu, saya rasa badan saya mula ringan, dan bergerak kehulu-hilir da xperlu bermengah-mengah lagi, dulu saya cepat penat, semput maybe sebab badan saya terlapau obesiti kot. Dah pelbagai produk saya da try tapi hampa langsung xde kesan beribu-ribu jugak saya habiskan wang. Tujuan utama Saya bukan kata nak kurus, tetapi doktor suruh saya turunkan berat badan untuk memudahkan saya pregnant dan mengelakkan dari risiko mendapat penyakit". (zana-ampang)

CARA MAKAN: 1 biji 15-30 Minit sebelum sarapan dan 1 biji 15-30 minit malam sebelum tidur. 

rm42
tidak termasuk pos

cathy come on baby


Collagen 
-terdapat collagen untuk menegangkan kembali kulit sekitar paha dan bahagian intim yang mengelebeh dan tidak padat. Ia juga bertindak menghilangkan masalah keputihan.

Whitening 
-untuk memutihkan celah2 paha dan bahagian intim. Ia juga menghilangkan masalah keputihan.

Sensitif skin
-untuk mereka yang mempunyai masalah kulit yang sesitif seperti gatal2, gel pencuci ini bertindak menghilangkan masalah kegatalan dan kuputihan selain memutihkan kembali kawasan yang hitam akibat menggaru dengan tangan. 

harga : rm23
tidak termasuk pos

monomola wow lip tattoo


monomola lip tattoo memberikan warna yang natural pada bibir, tidak kelihatan seperti memakai pewarna bibir dan tahan 24 jam, anti luntur, tahan air, serta memberikan perawatan pada bibir.


terdapat 5 pilihan warna:

*sexy red
*lovely peach
*rose pink
*sweet orange
*cherry red

momola lip tattoo adalah sejenis gel, dioleskan pada bibir dan dibiarkan selama 20 minit sehingga terdapat lapisan kering yang boleh ditarik seperi mask 


kelebihan monomola wow lip tattoo:

*memberikan warna yabg natural pada bibir
*tidak kelihatan seperti memakai pewarna bibir
*tahan lama-long lasting
*memberi perawatan pada bibir
*membuang sel kulit mati pada bibir
*melembabkan dan menutrisi bibir


cara pakai:

oleskan gel pada bibir selama 20 minint sehingga terbentuknya lapaisan kering yang boleh ditarik.
selepas ditarik lapisan kering,warna bibir akan bertukar warna.

rm23
tidak termasuk pos

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...