Selamat Datang Ke ASRIFA ONLINE SHOP !!!


Rabu, 20 Ogos 2014

Little Dolly Barbie Foundation

1 Unit RM42
5 Unit RM189
10 Unit RM336



All in one tube, the ever best.

Little Dolly Barbie Foundation, all in one foundation,
1- Foundation, 2- Powder, 3- Whitening

Fungsi utama foundation: Menutupi cela, menyamakan tona kulit muka, menutup jeragat dan parut, menutupi pori-pori yang terbuka. Sunblock SPF 40.

Pemakaian yang sangat mudah dan jimat masa, struktur krim yang ringan dan cepat meresap. Menghasilkan kulit wajah yang gebu. Menaikan seri wajah anda. Membentukkan bentuk wajah yang lebih menonjol terutama di hidung, pipi dan dagu.

Boleh digayakan dalam pelbagai keadaan, sama ada alas yang tebal atau nipis. Make up yang tebal atau nipis.


Sangat mudah dicuci.
Dengan kandungan ekstra l-glutathione, pengunaan yang consistent menghasilkan kulit lebih cerah dan putih.
Struktur krim yang ringan menjadikan krim ini mudah untuk disapu sama ada menggunakan jari atau pun span lembap.

Hasilnya sangat mudah meresap dan tidak berminyak, ia membuatkan anda merasakan ringan seperti tidak munggunakan foundation di wajah.


Kebaikan Little Dolly Barbie Foundation:

- Menutup cela dan parut
- Menghilangkan jeragat dan jerawat
- Menghilangkan bintik2 gelap di wajah
- Mencerahkan dan memutihkan wajah
- Menggebukan wajah
- Mudah disapu
- Menaikkan bentuk wajah
- Tidak berminyak
- Sesuai untuk semua warna kulit
- Sesuai untuk semua jenis kulit sama ada kering atau berminyak
- Kesan yang tampak seperti semulajadi
- Tidak bercapuk
- Menghilangkan kesan lebam atau kantung di bawah mata
- Sesuai untuk mekap harian mahu pun majlis.
- Tidak merekah
- Tahan selama 13 jam


Penggunaan boleh dialas secara nipis dan tebal. Dengan penggunaan yang sedikit sahaja ia sudah mampu untuk merubah keadaan wajah anda menjadi lebih cerah, bermaya, licin, glowing dan menutup pori-pori serta cela.

Penggunaan yang tebal akan menampakkan wajah anda sangat gebu, licin dan bebas dari sebarang cela.
Krim yang lembut dan tidak comot berbentuk cecair memudahkan anda untuk sapu di wajah,  krim di dalam tiub ini memudahkan anda untuk membawa Little Dolly Barbie Foundation ke mana sahaja tanpa perlu risau ianya tertumpah atau terbuka.

Hanya sekali pump untuk wajah yang cantik seperti anak patung.


BERMINAT UNTUK MEMBELI... SILA SMS/WHATSAPP 018-9767684

Selasa, 19 Ogos 2014

Cathy Doll Travel Make Up Brush

1 Set RM49
5 Set RM221
10 Set RM392


6 Brush


Brush dalam pouch ni ya...tang zip dia tu aku suka..nampak eksklusif!


Hi readers semua, ni nak share sikit pasal brush Cathy Doll yang sedang digilai ramai mek-mek, kakak-kakak dan jelitawan di luar sana yang duk suka make up tu.

Dulu suka la duk beli brush-brush ni, sebab suka tengok barang yang comel, kiut miut ni.

Setiap orang yang bergelar wanita macam aku ni, even xde la sangat bermake up everday, mesti wajib la ada koleksi macam gitu kan, dah lumrah seorang wanita kan uols.

Sekali pandang set Cathy Doll ready brush to travel make up brush ni terus jatuh cinta.

Set Cathy Doll make up brush ni tak rugi uols beli memang berbaloi-baloi untuk pergi bawak travel, ringan, kecil dan cukup lengkap sekali uols.

Bulu dia synthetic uols, bukan bulu haiwan atau nylon taw.


BERMINAT UNTUK MEMBELI... SILA SMS/WHATSAPP 018-9767684

Odbo Fruit Lip Tint

1 Botol RM10
1 Kotak RM56


Lip Tint Odbo Fruit 7 Dolls 3 warna murah - pemerah bibir yang bermanfaat untuk meningkatkan percaya diri dengan membuat tampilan bibir merah dan pink merona sehingga membuat tampilan wajah secara keseluruhan menjadi berseri-seri.

Lip Tint Odbo 7 Dolls merupakan pewarna bibir water based yang tidak seperti lipstik atau lipgloss karena teksturnya seperti minyak (oily). Fungsi lip tint Odbo dan kelebihannya adalah:


- Tahan lama melekat di bibir hingga 4-6 jam
- Berupa cairan yang berwarna sehingga mudah meresap
- Sangat terkenal dipakai oleh artis Korea dan Thailand
- Pemakaian secara teratur dapat membuat warna bibir menjadi pink alami
- Kaya akan vitamin E yang berkhasiat melembabkan bibir secara alami dan bisa bertahan seharian kelembabannya
- Tidak seperti memakai lipstik yang berat di bibir, memakai lip tint tetap membuat bibir ringan seperti tidak memakai lipstik
- Lip tint juga jauh lebih tahan lama daripada lipstik
- Warna tidak hilang atau luntur saat dipakai makan atau minum

Cara pemakaian lip tint Odbo Fruit 7 Dolls:
Cukup dioleskan dan diteteskan pada bibir lalu biarkan meresap pada permukaan kulit bibir. Berupa dot-dot kecil yang mudah digunakan.

Cara meratakannya adalah dengan cara smudge (merapatkan bibir atas dan bawah/ mingkem) atau bisa juga dengan menggunakan jari jika ada bagian bibir yang kurang merah merata.

Bisa diteteskan lagi jika ada yang masih belum rata.


Kelebihan lip tint:
- Warnanya alami dengan pamakaian secukupnya
- Tahan lama dan awet melekat pada bibir dan tidak luntur saat dipakai makan atau minum
- Ukuran kecil sehingga mudah dibawa ke mana-mana
- Ukuran kecil tapi cukup untuk dipakai 1 hingga 2 bulan
- Bisa juga digunakan untuk pemerah pipi

Tips menggunakan lip tint Odbo Fruit 7 Dolls:
- Ratakan segera jika ada bagian yang belum rata, karena lip tint ini mudah kering dan susah hilang
- Pastikan benar-benar rata agar terlihat natural, karena kalau tidak rata akan terkesan dan terlihat tidak alami
- Lip tint bisa dipakai untuk cheek stain atau blush on. Cara sama saja, dot kecil ini diaplikasikan di pipi dan segera ratakan agar tidak keburu kering
- Bisa ditambahkan lip gloss agar bibir lebih memikat dan cantik sebagai finishing

Bisa pilih warna: Pink, Orange dan Merah

Obdo  atau Obuse??

Jum lihat testimoni dari pelanggan yang menggunakan Obuse dan Odbo

Obuse lebih cerah warnanya berbanding Odbo.

Odbo warna lebih gelap terang dan terserlah kelihatan.

Odbo warna lebih kekal lama

Obuse mudah untuk dilap untuk hilangkan kesan warna

Anda digalakkan menggunakan pelembap bibir apabila mengambil lip tint ini untuk menghasilkan bibir yang lebih menawan.


BERMINAT UNTUK MEMBELI... SILA SMS/WHATSAPP 018-9767684

Odbo Lip Tint

1 Botol RM8
3 Botol RM22
6 Botol RM39
1 Dozen RM68


Lip Tint Odbo merupakan pemerah bibir yang merah dijamin sangat bermanfaat untuk meningkatkan kepercayaan diri karena rona wajah menjadi lebih berseri seri.


Lip Tint Odbo & Gloss ini mempunyai 3 pilihan warna:


Manfaat dari Liptint ODBO:
- Lip tint ini bisa bertahan 4-6 jam tanpa adanya efek bibir pecah-pecah dll.
- Odbo Lip Tint ini berbentuk cair dan berwarna (tersedia dalam pilihan).
- Lip Tint Odbo sangat terkenal dan dipakai oleh artis-artis Korea.
- Dengan pemakaian teratur bisa membuat bibir berwarna pink alami.
- Lip Tint Odbo ini tidak membuat bibir kering karena mengandung stiva extract and jojoba.
- Diperkaya dengan Vitamin E, melembabkan bibir secara alami, bisa bertahan sampai seharian.
- Kalau pakai lip tint, bibir jadi berwarna tapi tidak terasa berat seperti memakai lipstick, lebih ringan dan tampak alami.
- Lip tint yang bagus juga lebih tahan lama daripada lipstik. Warnanya tidak akan hilang walaupun dipakai saat makan dan minum.

Cara pemakaian:

Cukup dioleskan ke bibir, berupa dot–dot kecil. Lalu ratakan dengan jari ke seluruh area bibir, kalau kurang merah, kamu bisa aplikasikan sesuai keinginan.


Tips Pemakaian:
- Saat pemakaian Lip Tint Odbo, jika sudah diaplikasikan dalam bentuk dot-dot di bibir anda, segera ratakan, jangan ditinggalkan dalam waktu yang lama karena lip tint ini cepat kering dan susah hilang :D.
- Pastikan juga pada saat menggunakan Lip Tint Odbo meratakannya harus benar-benar rata kalau tidak akan tampak seperti tidak natural.
- Lip tint ini bisa dipake buat cheek stain atau blush on. Caranya sama, cuma bedanya dot-dot kecilnya dibuat di pipi lalu cepat ratain pake tangan.

Tentang Odbo Lip Tint
Lip Tint adalah pewarna bibir water based sehingga tidak seperti lipstik/ lipgloss yang mempunyai tekstur oily.


Kelebihan Lip Tint Odbo:
- Warna alami dengan pemakaian secukupnya
- Warna yang awet di bibir, tidak mudah luntur meskipun setelah makan/ minum
- Packaging yang kecil sehingga mudah dibawa ke mana-mana namun pemakaian tahan lama (1-2 bulan pemakaian)
- Lip Tint Odbo dapat digunakan sebagai pemerah pipi, caranya oleskan sedikit saja lalu ratakan sesuai keinginan anda.


BERMINAT UNTUK MEMBELI... SILA SMS/WHATSAPP 018-9767684

Obuse Candy Lip Tint

1 Botol RM7
3 Botol RM19
6 Botol RM34
1 Dozen RM59


- TAHAN 12 JAM

- LEMBAPAN KEKAL PADA BIBIR


- BOLEH KEKAL SAPU PADA BIBIR DAN JUGA PIPI

- DIPERKAYA DENGAN VIT E BAGUS MERAWAT BIBIR KERING, MEREKAH, BENGKAK, LEBAM.

- DIGUNAKAN SEBAGAI BLUSHER DAN PEWARNA BIBIR

- BIBIR MENAWAN BAK BUAH CERI

- TANPA KESAN SAMPINGAN. DIJAMIN.

- WARNA SEMULAJADI MENJADIKAN BIBIR SUPER NATURAL LOOKS!

- RATING JUALAN TINGGI DI JAPAN & KOREA!


PRODUK NI BUKAN LIP GLOSS TAU BUKAN LIPSTIK

JUST TITIK KAT BIBIR SIKIT THEN BIBIR DAH CANTIK..


YANG BEST WATERPROOF TAK BERMINYAK OK !!

Mini gel tint with color


BERMINAT UNTUK MEMBELI... SILA SMS/WHATSAPP 018-9767684

Obuse Lip Tint

1 Botol RM7
3 Botol RM19
6 Botol RM34
1 Dozen RM59


- TAHAN 12 JAM

- LEMBAPAN KEKAL PADA BIBIR

- BOLEH KEKAL SAPU PADA BIBIR DAN JUGA PIPI 

- DIPERKAYA DENGAN VIT E BAGUS MERAWAT BIBIR KERING, MEREKAH, BENGKAK, LEBAM.

- DIGUNAKAN SEBAGAI BLUSHER DAN PEWARNA BIBIR

- BIBIR MENAWAN BAK BUAH CERI

- TANPA KESAN SAMPINGAN. DIJAMIN.

- WARNA SEMULAJADI MENJADIKAN BIBIR  SUPER NATURAL LOOKS!



- RATING JUALAN TINGGI DI JAPAN & KOREA!  

- PRODUK NI BUKAN LIP GLOSS TAU BUKAN LIPSTIK

- JUST TITIK KAT BIBIR SIKIT THEN BIBIR DAH CANTIK..

- YANG BEST WATERPROOF TAK BERMINYAK OK !!


Mini gel tint with color

Red, pink, orange


BERMINAT UNTUK MEMBELI... SILA SMS/WHATSAPP 018-9767684

Mistine BB Natural Pink Magic Lip

1 Unit RM10
5 Unit RM45
10 Unit RM80


MISTINE BB PINK LIP MAGIC..this is my personal favourite, I wear it everywhere..at home, to the mall, before bed..just apply like a normal lip balm, then after a few seconds, your lip will turn to a natural pinkish tint..love it!


Contains all natural moisturizing agents such as Oxalis Triangularis Oil, Acai Oil, Argan Oil, Shea Butter, Rose Hips Oil, Camelis Japonica Seed Oil and Vitamin



BERMINAT UNTUK MEMBELI... SILA SMS/WHATSAPP 018-9767684

 
Copyright 2014 Reserved to ASRIFA ONLINE SHOP Design By Cik Nurfarah