Selamat Datang Ke ASRIFA ONLINE SHOP !!!


Kepada customer ASRIFA ONLINE SHOP yang dihargai...
Diskaun 10% atas harga barang layak untuk PRODUK THAILAND SAHAJA. Promosi akan berakhir pada 20 Julai 2014.
Jadi apa tunggu lagi!! Belilah sekarang pada harga berdiskaun!! Selamat membeli-belah dengan kami!!

Khamis, 10 Julai 2014

Alpha Arbutin Pure Serum









1 Botol RM27
5 Botol RM122
10 Botol RM216

Memperkenalkan produk yang sedang panas dan terlaris dipasaran iaitu Serum Alpha Arbutin dari Labdee gred swiss. Mengandungi 10 ml setiap botol. Serum alpha Arbutin jenama dari Labdee merupakan serum yang asli gred dari switzerland. Ia berfungsi mempercepatkan proses pemutihan sehingga 2 kali ganda.

KELEBIHAN SERUM ALPHA ARBUTIN
Membantu mempercepatkan proses pemutihan sehingga 2x ganda
Mengurangkan kedutan pada kulit
Mengurangkan tompok-tompok hitam secara beransur
Menghalang proses melanin yang boleh mengakibatkan jeragat
Membantu mendapatkan kulit yang sekata tanpa perlu rawatan laser
Mengurangkan masalah parut jerawat
Mampu mencerahkan kulit secara semulajadi
Kulit akan kembali seperti awet muda dalam tempoh 7-14 hari
Produk ini bebas dari alkohol
Berdaftar di bawah kementerian kesihatan Thailand (SYN:10-1-5524106) dan ada GMP
Selamat daripada bahan merbahaya seperti merkuri, hydroquinone, retinol, steriods serta bahan-bahan yang dilarang dalam produk kosmetik dan skincare

Cara penggunaan: Sapukan pada seluruh muka serum Alpha Arbutin asli. Gunakan ia 2 kali sehari iaitu pagi dan petang. Urut secara perlahan-lahan ke seluruh muka bagi menyerap ke dalam kulit.

Upper Arm Shape





KEMPISKAN LENGAN DENGAN UPPER ARM SHAPE

Description:
Mau Mendapatkan Tubuh Indah dan Lengan yang Cantik?
Gunakan Produk Pengecil Lengan Upper Arm Shape dan rasakan hasilnya.
Upper Arm shaper adalah produk yang khusus dirancang untuk mengecilkan bahagian lengan atas. Berbentuk seperti jaring tipis.

Manfaat Produk :

1. Membakar lemak.
2. Melancarkan peredaran darah.
3. Membantu mengurangkan selulit.
4. Menegangkan dan merampingkan bahagian lengan.

Kelebihan Produk :

1. Dirancang secara Eksklusif dengan “Teknologi Jepun”.
2. Dibentuk secara khusus dengan TENUNAN Pola tertentu untuk membentuk lengan.

Kandungan Produk :

1. Titanium
2. Germanium
3. Silver
Dikenal sebagai bahan yang sangat popular dalam produk pelangsing di Jepun.

Pengecil lengan boleh membantu membakar kalori sebanyak 399 kalori / jam.

Cara Pemakaian:

1. Boleh dipakai sepanjang hari ( termasuk waktu tidur ).
2. Minimum gunakan 3 jam sehari untuk hasil yang maksimum.
3. Hati-hati saat dipakai, jangan tersangkut kuku / benda tajam.
4. Jangan dicuci dengan Mesin Basuh.
5. Gunakan Sabun Basuh yang lembut.

Tips :
Untuk hasil terbaik boleh dipakai pada sewaktu melakukan aktiviti harian

PANJANG - 18cm

LEBAR - 6cm

Collagen Crystal Eye Mask - Black & Gold

10 Pcs RM10
25 Pcs RM21
50 Pcs RM36
100 Pcs RM60

Ape kelebihan eye mask ni??? Yang bestnye, eye mask ni berasaskan collagen yang akan membekalkan supplement collagen/protein kepada sekitar mata. Antara kebaikan hebat Crystal Collagen Eye Mask ni, ia bagus untuk merawat kesembapan mata, lingkaran hitam bawah mata dan melembapkan kulit keliling mata (moisturize) dan mencegah kedutan kulit.
Rugi sape2 yang try lagi...^_^

SIAPA YANG PERLU GUNAKAN :
- Mereka yang kurang tidur.
- Mereka yang selalu menghadap komputer, tv atau mesin pada kadar yang lama dan berterusan.
- Mereka yang merokok, dan tidak menjaga diet.
- Mereka yang selalu membaca, menulis, memandu, etc pada kadar lama dan berterusan sehingga mata letih dan lesu.
- Mereka yang ingin mengurangkan garis garis halus disekitar mata.
- Mereka yang inginkan penampilan wajah dan mata yang menarik.


KELEBIHAN EYE MASK COLLAGEN:
- Membekalkan supplement collagen protein kepada kawasan sekitar mata.
- menjadikan mata dan kawasan sekeliling mata anda sihat dan segar.
- Menjadikan kulit sekitar mata lembap dan tegang.
- Membantu mengurangkan garis2 halus di bawah mata.
- Membantu mengurangkan kesembapan mata @ eye-bag.
- membantu mengurangkan kesan hitam di bawah mata.
- Menjadikan mata dan kulit di sekitar mata sihat dan segar.


FUNGSI :
- Kolagen, hadiah paling penting protein semula jadi dalam kulit kita. Kehadirannya, memberikan kekuatan dan keanjalan kulit. Dengan peringkat umur, jumlah serat kolagen berkurangan disebabkan pendedahan setiap hari kepada sinar UV dan oksidan, mengakibatkan pembentukan kedutan dan kulit kendur.
- Hidratkan kembali dan singkirkan lingkaran hitam dibawah mata atau kantung dan kedutan.

Bahan-bahan asli dalam Collagen Crystal Eye Mask menembusi kulit kita dan ternyata dapat mengurangkan keadaan bengkak dan kantung mata sehingga memberikan hasil yang lembut lagi berkesan!

- Kolagen membantu mengetatkan dan meremajakan kulit di bawah mata kita. Melambatkan proses penuaan yang menghalang atau mengurangkan kedutan.

PENYERAPAN :
Ia akan larut secara beransur-ansur di bawah suhu badan dan meresap ke dalam kulit. Berbanding dengan bahan-bahan topeng kertas biasa biasanya diserap oleh kertas kapas yang digunakan.

Sesuai juga untuk dipakai sebelum mengenakan make up, untuk mndapatkan mata yang lebih menawan dan make up disekililing mata lebih kekal dan rata.


CARA GUNA :
1) Cuci Muka dan lapkan sehingga kering
2) Buka Pek eye mask, ambil dan lekatkan di bawah mata. Pastikan ia melekat dengan baik.
3) Pakai selama 20-30 minit atau boleh digunakan sebelum tidur (FOR THE BEST RESULT)
4) Tanggalkan dan buang selepas itu (tidak boleh digunakan semula)
5) Tak perlu cuci selepas guna.
6) Guna eye mask 2 atau 3 kali seminggu mengikut keperluan
7) Buang patch secara perlahan dan jangan tarik dengan kasar serta JANGAN GUNA SEMULA!

TIPS :
Sebelum gunakan patch ini, boleh juga sejuk kan Crystal Collagen Eye Mask selama 10 min dalam peti ais untuk dapatkan rasa yang lebih nyaman. Nak guna lebih dari 30min pun boleh, sehingga mask kering. Tidak perlu bilas selepas pemakaian dan boleh terus gunakan pelembab dan bermake up dan anda lihat sendiri perbezaannya nanti.

Perbezaan Collagen Crystal Eye Mask Gold dengan Black (Bamboo Charcoal)
~ Fungsinya adalah sama tapi terdapat sedikit perbezaan bahan yang digunakan <3


Collagen Crystal Eye Mask (GOLD)
Diformulakan dengan emas tulen, bio-bahan dan unsur-unsur aktif yang serta-merta melembapkan, rehydrate dan regenerates kawasan mata anda.
Emas Bio-Kolagen topeng mata ini berkesan melegakan keletihan kronik dan mengurangkan pembentukan garis halus, kedutan, garisan2 di sekitar kawasan mata, mengurangkan eye bag dan memudarkan lingkaran gelap sekitar mata.
Sintesis Kolagen diaktifkan disebabkan oleh metabolisme selular yang lebih baik dan peredaran darah di sekitar tisu mata, memperbaiki keanjalan dan ketegasan, menjadikan mata anda kelihatan lebih segar, muda dan berseri.


Collagen Crystal Eye Mask (black)
~Bamboo Charcoal
Arang buluh/bamboo charcoal mempunyai 3 ciri utama:
1) Kuasa penyerapan yang tinggi: Ia menghilangkan bau dan memberi kesegaran
2) Penapisan: Ia membunuh bakteria, menyingkirkan bahan toksik, bahan asing dan kelembapan.
3) Ia mengandungi lebih 300 unsur surih mineral yang diperlukan oleh badan manusia, seterusnya memberi manfaat yang menyeluruh kepada kesihatan manusia.

AMARAN:
1. Elakkan Penggunaan pada kulit terbakar dari matahari
2. Elakkan penggunaan dengan pembalut muka atau topeng pengelupas
3. Hentikan penggunaan produk jika anda merasa tidak selesa.
4. Jauhkan dari kanak-kanak
5. Untuk kegunaan luar sahaja.

Pibamy Beauty Time Platinum Mask

Pibamy Beauty Time Patinum Mask Murah Giler





1 Tube RM23
5 Tube RM102
10 Tube RM180

Sesuai untuk umur 40 tahun keatas

Produk PIBAMY BEAUTY TIME PLATINUM MASK yang tidak diragukan lagi kesan dan Hasilnya, Jangan ragu dan bingung lagi jika ingin memutihkan wajah supaya terlihat mulus dan bersinar, jom order

FUNGSI :
• MEMUTIHKAN KULIT WAJAH
• MENCERAHKAN KULIT SEHINGGA LEBIH BERCAHAYA & SEGAR
• ANTI AGING
• MELEMBUTKAN & MELEMBABKAN KULIT
• MENGANGKAT SEL KULIT MATI
• MENEGANGKAN KULIT & MENYAMARKAN KEDUTAN WAJAH
• MENYAMARKAN FLEK HITAM
• MENGANGKAT KOMEDO
• TIDAK PERLU DICAMPUR DENGAN AIR, TINGGAL OLES

CARA PEMAKAIAN :
1. BERSIHKAN WAJAH TERLEBIH DAHULU DENGAN SABUN WAJAH YANG BIASA DIPAKAI SEHARI-HARI
2. AMBIL MASKER GOLD SECUKUPNYA
3. RATAKAN DIWAJAH DAN LEHER
4. DIAMKAN SELAMA 15-20 MENIT
5. BILAS DENGAN AIR BERSIH

RASAI KELEMBUTAN KULIT MUKA & CERAH SELEPAS PENGGUNAAN NYA !!!!

Meizitang Strong Version (MSV) Botanical Slimming


1 Botol RM42
5 Botol RM189
10 Botol RM336

Meizitang Botanical Slimming Soft Gel
100% Original
MSV (Meizitang Strong Version) - Super Fast to slim
Recommended weight 80-130kg++

RAMUAN UTAMA :
* 100% Herbal Ingredient
* Selamat. Ada pengguna di USA yang mengambilnya >1tahun tanpa sebarang masalah.
* Disahkan Halal (Herba)

- Ekstrak ZiSu 25%
- Ekstrak oriental water plantain 13%
- Ekstrak cassia seed 10%
- Ekstrak Fuling 17%
- Medical Amylum 35%

KANDUNGAN HERBA MSV :
* Perilla Daun ekstrak
* Oriental Waterplantain Rhizome ekstrak
* Tuckahoe ekstrak
* Cassia Seed ekstrak
* perubatan Amylum

KENAPA PERLU PILIH MSV ?
1) 100% daripada herba dan tumbuh tumbuhan berkesan untuk menurunkan berat badan produk yang
selamat di gunakan dan standard penyulingan yang di luluskan.

2) berkesan dengan cepat dan tidak ada ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti makan pill ini.

3) tiada cirit birit atau kesan yang tidak menyenangkan

4) teori pembakaran lemak membuat anda sentiasa kenyang

5) fokus pada tempat2 lemak senang berkumpul terutama sekali bahagian perut tangan peha dan punggung dan tempat2 yang gemuk. MSV sesuai untuk orang yang ingin menurunkan berat badan dengan cepat dan semulajadi.


CARA PENGAMBILAN MSV:
- Satu kapsul untuk satu hari, sebelum atau selepas sarapan berserta 500mL air.
- Banyakkan meminum air kosong/air suam dan memakan buah-buahan sepanjang tempoh diet.
- Elakkan dari mengambil sebarang ubat-ubatan lain semasa mengamalkan MSV.

MSV TIDAK SESUAI UNTUK :
1. Mempunyai penyakit jantung (koronari), darah tinggi dan penyakit cerebrovascular.
2. Ketagihan dadah, ubat atau alkohol.
3. Mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati.
4. Wanita yang mengandung.
5. Berumur kurang dari 18 tahun dan melebihi 60 tahun.
6. Mengambil suplemen atau ubat-ubatan yang lain.

MAKLUMAT KESIHATAN DAN KESELAMATAN :
- Hanya satu kapsul untuk setiap hari, jangan sekali-kali mengambil lebih dari dos yang dibenarkan.
- Jangan mengambil ubat ini jika sedang mengambil ubat/suplemen yang lain.
- Minum air secukupnya atau makan buah-buahan sekiranya terasa haus.
- Makan mengikut waktu (terutama sarapan atau makan tengahari). Adalah penting untuk mengekalkan makanan yang seimbang termasuk air kosong dan buah-buahan ketika mengambil Meizitang.
- Jangan meminum minuman beralkohol ketika mengambil Meizitang kerana ia boleh meneutralkan keberkesanan proses pelangsingan.

CARA PENYIMPANAN :
Simpan di tempat yang sejuk, kering dan gelap.

TESTIMONI MSV :









Pibamy Beauty Time Gold Mask

Pibamy Beauty Time Gold Mask Murah Giler









1 Tube RM23
5 Tube RM102
10 Tube RM180

Sesuai untuk semua jenis kulit

Produk PIBAMY BEAUTY TIME GOLD MASK yang tidak diragukan lagi kesan dan Hasilnya, Jangan ragu dan bingung lagi jika ingin memutihkan wajah supaya terlihat mulus dan bersinar, jom order

FUNGSI :
• MEMUTIHKAN KULIT WAJAH
• MENCERAHKAN KULIT SEHINGGA LEBIH BERCAHAYA & SEGAR
• ANTI AGING
• MELEMBUTKAN & MELEMBABKAN KULIT
• MENGANGKAT SEL KULIT MATI
• MENEGANGKAN KULIT & MENYAMARKAN KEDUTAN WAJAH
• MENYAMARKAN FLEK HITAM
• MENGANGKAT KOMEDO
• TIDAK PERLU DICAMPUR DENGAN AIR, TINGGAL OLES

CARA PEMAKAIAN :
1. BERSIHKAN WAJAH TERLEBIH DAHULU DENGAN SABUN WAJAH YANG BIASA DIPAKAI SEHARI-HARI
2. AMBIL MASKER GOLD SECUKUPNYA
3. RATAKAN DIWAJAH DAN LEHER
4. DIAMKAN SELAMA 15-20 MENIT
5. BILAS DENGAN AIR BERSIH

RASAI KELEMBUTAN KULIT MUKA & CERAH SELEPAS PENGGUNAAN NYA !!!!

Celluflex Tourmaline Slimming Pants

NAK PUNGGUNG YANG LEBIH MENAWAN DAN PEJAL???
TANPA KOS RAWATAN YANG TINGGI...
DAPATKAN CelluFlex Tourmaline Slimmping Pants SEKARANG....

SUAMI TAK CARI LAIN... TEMAN LELAKI TAK LARI....
CelluFlex Slimming Pants MENJADIKAN ANDA LEBIH LANGSING DAN MANTAP....

Boxer : 1 Pcs RM42
5 Pcs RM189
10 Pcs RM336

Long Pants : RM49
5 Pcs RM221
10 Pcs RM389


Jenis-jenis CelluFlex

Menggunakan bahan keanjalan yang tinggi (sehingga 500% pemanjangan) tidak cacat dan tekstil CelluFlex dibuat untuk keselesaan dan mudah dipakai, serta kesan pembentukan serta-merta. Tekstil CelluFlex yang baik membolehkan peredaran udara lancar, tahan peluh dan boleh di pakai sepanjang tahun.


Tekstil

Terima kasih kepada teknologi terkini yang menggunakan paten tekstil yang memegang dan mengembalikan tenaga yang dihasilkan oleh tubuh manusia. Julat teknologi CelluFlex memastikan pergerakan udara badan selamat serta memperbaiki peredaran mikri darah (sehingga 92%).
Ini membantu menghapuskan toksin, membakar kalori dan mempercepatkan penghapusan kesan "kulit berkedut". Teknologi tekstil kasar CelluFlex juga menjadikan kulit licin dan lembut.

CUBALAH TEKNOLOGI CelluFlex, ANDA PASTI TERPIKAT...


Teknologi Tourmaline

Ia mempunyai unsur TOURMALINE iaitu unsur mineral yang mengandungi sifat ELEKTROMAGNETIK. Tourmaline ini bertindak balas dengan badan manusia yang mana mengandungi kandungan air 70%. Kesan Tourmaline memberi tenaga kepada molekul air dalam badan menjadi molekul individu bagi menigkatkan pengambilan oksigen. Sel-sel itu membentuk semula tenaga dan molekul individu air boleh bergerak bebas masuk dan keluar sel-sel bagi memancarkan haba dalam tisu badan untuk peningkatan sedikit suhu kawasan.


Panjang dan pendek

CelluFlex Slimming Pants, produk yang diimport dari Perancis bertindak membentuk, menegangkan bahagian punggung dan peha anda, agar kelihatan mantap, seksi dan menawan disamping memejalkan punggung dan peha anda dan mengekalkan struktur bentuk menarik apabila dipakai. Seluar ini bertindak sebagai agen pelangsing PERUT, PINGGANG, PUNGGUNG dan PEHA. Ia juga membantu mencegah dan merawat selulit.


Gambaran


SAIZ:
S/M : 36-42 inci (ikut saiz punggung)
L/XL : 38-44 inci (ikut saiz punggung)

WARNA:
HITAM

MATERIAL:
90% Nylon, 5% Spandex, 5% Tourmaline