PROMOSI SET
RM10
RM16
RM18
RM26
RM36.00
RM48.00
RM48.00
RM156.00 = 1 Botol
Krim + 3 Kotak Kapsul

BORONG & DROPSHIP

1 - Kami menjalankan urusniaga borong & dropship hanya untuk PRODUK THAI SAHAJA.. (tiada produk tempatan).
2 - Belian 3, 6, 12, 24 & 48 unit ada diskaun diberikan (bergantung pada syarat2 tertentu). Harga 3 & 6 unit ada dinyatakan di dalam blog.
3 - Urusniaga dropship layak mendapat diskaun 10% - 30% bergantung pada harga produk.
Harap maklum.



D’AURA MINYAK KELAPA DARA AS-SYIFA LIQUID


D’AURA MINYAK KELAPA 
DARA AS-SYIFA (LIQUID)
1 KOTAK :  2 BOTOL x 100ml
HARGA : RM69.00

D’Aura Minyak Kelapa Dara As-Syifa merupakan kaedah perubatan alternatif 100% dari bahan semula jadi dan diproses tanpa menggunakan pemanasan haba atau bahan kimia. Mengandungi berbagai khasiat yang sangat diperlukan oleh tubuh badan kita dan menjadikannya produk yang terbaik untuk anda dan seisi keluarga.

D’AURA MINYAK KELAPA DARA AS-SYIFA (LIQUID):
WANITA HAMIL / MENGANDUNG
❤ Sebagai minyak selusuh untuk mudah melahirkan anak.
❤ Sebagai minyak urutan perenium untuk mengurangkan koyakan ketika melahirkan anak.

KESIHATAN DAN RAWATAN PENYAKIT
❤ Mencegah dan merawat masalah gout.
❤ Merawat masalah resdung.
❤ Merendahkan kadar kolestrol.
❤ Membantu anda menurunkan dan mengekalkan berat badan yang ideal.
❤ Mengurangkan risiko penyakit jantung dan darah tinggi.
❤ Mengawal kadar gula dalam darah dan menggalakkan penghasilan insulin untuk pesakit diabetes.
❤ Bertindak sebagai antikanser dan antihistemine.
❤ Bersifat antivirus, antifungus, antibakteria & antiprotozoa.
❤ Meningkatkan daya tahan badan.
❤ Memperbaiki pencernaan.
❤ Mencegah dan merawat buasir.
❤ Mempermudahkan pencernaan mineral dan vitamin.
❤ Menghalang pembentukan radikal bebas.

PENJAGAAN BAYI
❤ Mencegah dan merawat ruam lampin bayi.
❤ Melembabkan kulit bayi dan mengurangkan masalah eczema.
❤ Merawat masalah kulit kepala bayi yang berkerak.
❤ Bagus untuk bayi (terutama pramatang) dan individu yang mempunyai masalah pencernaan kerana ia mula dihadam di mulut oleh enzim air liur.

KECANTIKKAN
❤ Bertindak sebagai perisai tambahan terhadap sinaran ultraviolet (UV).
❤ Menghalang jangkitan kuman disamping mempercepatkan pembentukan sel baru.
❤ Memperbaiki masalah rambut gugur dan berkelemumur.
❤ Mengurangkan gejala psoriasis, eksim dan dermatitis.
❤ Merawat pelbagai jenis penyakit kulit seperti kudis buta, kurap, panau, bersisik, ruam, luka, tumit pecah, jerawat.
❤ Mencantikkan dan melembabkan kulit.
❤ Kesuburan & hubungan suami isteri
❤ Membunuh kulat, virus atau bakteria seperti keputihan.
❤ Memperbaiki kandungan asid dalam rahim untuk persekitaran yang bagus untuk sperma hidup.
❤ Memperbaiki masalah tersumbat pada fungsi organ kelamin.
❤ Merangsang tenaga dan meningkatkan metabolisma.

KANDUNGAN D’AURA MINYAK KELAPA DARA AS-SYIFA (LIQUID):
✔ D’aura Minyak Kelapa Dara As-Syifa ini tidak mengandungi LDL kolestrol.
✔ Ia mengandungi lemak tepu rantai sederhana mudah dihadam (MFCA) dan tidak akan membebankan organ pankreas.
✔ Ditenagakan dengan bacaan 30 Juzuk al-Quran dan ayat Syifa’ (doa penyembuh penyakit) secara langsung oleh anak-anak tahfiz dari Pondok Tahfiz Moden Saadah Addarain (bukan kaset /CD /radio).

CARA PENGAMBILAN D’AURA MINYAK KELAPA DARA AS-SYIFA (LIQUID):
☑ UNTUK IBU HAMIL: 
Untuk 1-7 bulan, minum 1 sudu pagi & 1 sudu malam selepas makan.
Untuk 8 bulan keatas, minum 2 sudu pagi & 2 sudu malam selepas makan.

☑ UNTUK RAWATAN PENYAKIT & AMALAN HARIAN:
Minum 1 sudu pagi & 1 sudu malam selepas makan.

☑ UNTUK KEGUNAAN LUAR:
Sapu pada kulit, rambut & bahagian yang bermasalah.

TESTIMONI PENGGUNA D’AURA MINYAK KELAPA DARA AS-SYIFA (LIQUID):




ELITE S7 HYBRID FAT BURNER BERKESAN UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN


ELITE S7 HYBRID FAT BURNER 
1 BOTOL : 40 SACHET
HARGA : RM154.00

Elite S7 Hybrid Fat Burner adalah produk terbaru sesuai untuk LELAKI dan WANITA yang inginkan badan yang kurus, sihat dan selamat. Elite S7 Hybrid Fat Burner diluluskan oleh KKM (No Rujukan 130715/07/099) dan dijamin HALAL.

Soalan yang paling banyak ditanya ialah apa bahan yang ada dalam Elite S7 Hybrid Fat Burner?
Jangan risau, bahan-bahan yang terdapat di dalam Elite S7 Hybrid Fat Burner adalah 100% herba. Tiada bahan kimia, tiada kafein.

Produk Elite S7 Hybrid Fat Burner adalah Lulus KKM dan bukan dikategorikan sebagai ubatan. Elite S7 Hybrid Fat Burner adalah minuman kesihatan untuk menguruskan badan. Elite S7 Hybrid Fat Burner mengandungi Power Detox. Bahan ini sangat penting untuk membuang toksin di dalam badan. Ramai orang menggunakan produk menguruskan badan. Tetapi berat tidak turun. Kenapa?

Sebab badan anda terlalu banyak sangat toksin yang menghalang pembakaran lemak. POWER DETOX adalah proses membuang toksin di dalam badan. Bila toksin tiada maka lemak mudah terbakar dan badan akan mengalami proses penurunan badan yang sangat senang.

KEBAIKAN ELITE S7 HYBRID FAT BURNER:
ULTIMATE FAT BURNER
Ini adalah ejen pembakar lemak terunggul. Kandungan Fat Burner dalam Elite S7 ini terdiri daripada 7 bahan terbaik dunia yang diuji pakar. Terbukti untuk mencairkan lemak dengan mudah.

POWER DETOX
Banyak toksin dalam tubuh adalah salah satu sebab kenapa ramai orang susah nak kurus. Kandungan Power Detox ini akan membuang toksin dari badan 3x lebih cepat berbanding produk-produk lain di pasaran.

TRIPLE ENERGY BOOSTER
Dengan memakan satu sachet Elite S7 Hybrid Fat Burner akan membuatkan anda 3 kali ganda lebih bertenaga dari biasa. Ia juga akan membuatkan anda tidak terasa lapar seterusnya mengurangkan perasaan ingin makan.

COLLAGEN
Kolagen adalah ramuan bonus dalam kandungan Elite S7 Hybrid Fat Burner. Selepas sebulan anda rasa perbezaan pada kulit, lebih cerah, anjal dan gebu.

KELEBIHAN ELITE S7 HYBRID FAT BURNER
❤ Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan.
❤ Membuang air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi. 
❤ Daya tahan penyakit (sistem imun) meningkat semakin meningkat.
❤ Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja.
❤ Selera makan terkawal.
❤ Sesuai untuk semua lelaki atau wanita.

KANDUNGAN BAHAN ELITE S7 HYBRID FAT BURNER:
GRAPE FRUIT JUICE
Kajian Klinik Scripps 'Grapefruit Diet', yang diketuai oleh Dr. Ken Fujioka, memantau berat badan dan faktor-faktor metabolik 91 lelaki obes dan wanita selama 12 minggu. Hasilnya 95% respondan berjaya menurunkan berat badan sehingga 20 kilo.

GARCINIA CAMBOGIA
Membendung selera makan anda secara semulajadi. Kajian menunjukkan 60% HCA mempunyai potensi untuk membakar lemak perut yang degil. Ia juga meningkatkan tenaga, mengurangkan tekanan dan mendapat tidur malam yang lebih baik.

L-CARNITINE
Carnitine juga mengurangkan keletihan dan bertindak sebagai penahan selera makan. Menjadi aset utama apabila anda berdiet. Ia bukan sahaja akan membantu menjaga tubuh anda daripada menyimpan lemak, tetapi ia akan meningkatkan keupayaan aerobik anda untuk membantu anda membakar lebih banyak kalori.

OAT FIBER
Gabungan serat dari oat, beras, jagung amat berguna dalam mengimbangi pengambilan serat. Ini dapat membantu anda merasa lebih kenyang untuk jangkamasa yang lama.

OLIGO FIBER
Diet yang kaya dengan serat, seperti inulin, boleh membantu mengekalkan rasa kenyang untuk tempoh yang lebih lama selepas makan. Ia juga meningkatkan nilai pemakanan produk makanan dengan meningkatkan kandungan serat pemakanan dan berpotensi mengurangkan kandungan kalori.

GUARANA
Digunakan untuk mengurangkan berat badan. Guarana adalah produk herba. Ia berfungsi dengan membekalkan tenaga dan mengurangkan selera makan.

ACAI BERRY
Boleh membantu bukan sahaja mengurangkan berat badan, tetapi mengekalkan berat badan yang sihat. Satu kajian yang menarik dari National Institutes of Aging mendapati pulpa daripada buah acai berry mempunyai keupayaan untuk mengurangkan kesan negatif daripada diet lemak yang tinggi.

GREEN TEA
Teh hijau telah terbukti untuk meningkatkan pembakaran lemak dan meningkatkan kadar metabolisme. Kajian menunjukkan bahawa pengoksidaan lemak telah meningkat sebanyak 17%.

CINNAMON
Pengambilan cinnamon boleh meningkatkan aliran darah. Peningkatan aliran darah secara amnya meningkatkan metabolisme anda, ia boleh membantu dalam penurunan berat badan.

CAPSICUM
Ia boleh membantu anda mengurangkan berat badan dan tahap lemak secara keseluruhan. Menurut kajian yang disiarkan dalam isu 2006 "Biosains, Bioteknologi dan Biokimia" Ahli-ahli sains mendapati bahawa memakan lada merah manis secara teratur sepanjang dua minggu membawa kepada berat badan dikurangkan dan pengumpulan lemak badan kurang.

VITAMIN C
Mendapatkan dos harian Vitamin C bukan sahaja membantu fungsi badan anda dengan betul, tetapi ia boleh membantu dalam penurunan berat badan yang berkesan. Menurut kajian yang diterbitkan pada tahun 2005 dalam "Journal of American College of Nutrition", orang-orang yang kekurangan vitamin C ada kesukaran untuk kehilangan jisim lemak.

STEVIA
Stevia Rebaudiana merupakan herba yang tumbuh liar di beberapa kawasan di Paraguay dan Brazil. Daun mengandungi glikosid yang dipanggil Stevioside, yang sangat manis. Stevia telah digunakan sebagai pemanis selama berabad-abad. Ia telah mendapatkan populariti di seluruh dunia sebagai pengganti gula semula jadi dan potensi bantuan penurunan berat badan.

ALOE VERA
Aloe Vera bukan sahaja membantu dalam penurunan berat badan tetapi juga membantu dalam detoksifikasi, sistem penghadaman dengan cara yang positif dan membersihkan badan dengan baik. Ini menyebabkan penurunan berat badan yang sihat.

CARA PENGAMBILAN ELITE S7 HYBRID FAT BURNER:
⚡  Sangat MUDAH.
⚡  Cuma satu sachet dicampur dengan 150ml air sejuk / suam. Perlu diambil ketika perut kosong. Disarankan ambil selepas bangun dari tidur. Minum segelas air suam kemudian minum Elite S7 Hybrid Fat Burner.
⚡  Untuk optimum result disarankan ambil 1 sachet pagi & 1 sachet sebelum makan tengah hari atau 2 sachet pagi.

PANTANG LARANG ELITE S7 HYBRID FAT BURNER:
Q - Ibu menyusu boleh minum Elite S7 Hybrid Fat Burner ?
A - Ibu menyusu boleh minum selepas 100 hari.

Q - Kalau ambil Elite S7 Hybrid Fat Burner, kemudian berat badan makin naik, kenapa?
A - Ingredients Elite S7 Hybrid Fat Burner untuk menguruskan. Kalau naik mungkin sebab terlampau banyak makan dari biasa. Ada jugak yang ingat bila guna fat burner sebagai lesen untuk makan lagi banyak. Makan seperti biasa, jangan ubah pemakanan berganda-ganda dari normal.

Q - Ada side effect tak?
A - InsyaAllah tak ada sebab bahan yang digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih.

Q - Kalau ada dapat berat badan ideal perlu teruskan ke?
A – Terpulang, nak teruskan boleh, nak stop pun boleh.

Q - Perlu bersenam tak?
A – Terpulanng, kalau bersenam or jogging is a bonus, lagi cepat pembakaran lemak berlaku dan sangat membantu. Tapi Elite S7 Hybrid Fat Burner diformulasikan untuk mereka yang sibuk & tak ada masa nak exercise. Tak bersenam pun boleh turun 10kg dengan Elite S7.

Q - Seawal umur berapa boleh minum Elite S7 Hybrid Fat Burner?
A - Disarankan bermula umur 15 tahun keatas.

Q - Boleh ke campur Elite S7 Hybrid Fat Burner dengan supplement lain?
A – Ya boleh, tapi pastikan ada jarak masa sekurang-kurangnye 1 jam.

Q - Kalau ada tekanan darah rendah boleh minum ker?
A - Sebenarnya tak ada masalah, tapi kalau ada simpton2 seperti jantung berdegup laju @ simpton2 lain perlu stop segera.

Q - Gastrik boleh minum ker?
A - Ya boleh. Tapi selepas 10 minit minum Elite S7 Hybrid Fat Burner perlu makan. Jangan biar perut kosong.

TESTIMONI PENGGUNA ELITE S7 HYBRID FAT BURNER:





BABIES BLINK PLATINUM 5IN1 MURAH


BABIES BLINK PLATINUM 5IN1
HARGA : RM33.00

SET BABIES BLINK PLATINUM 5IN1 TERDIRI DARIPADA:
1. Glutacol Soap.
2. Serum.
3. Toner.
4. Day Cream (Yellow).
5. Magic Night Cream.

Babies Blink Platinum 5in1 ialah produk yang berperanan dalam membantu mengatasi masalah kulit rosak. Babies Blink Platinum selamat digunakan tanpa bahan kimia.

Adakah anda kurang berkeyakinan dalam menempuh kehidupan harian?
Sudah bosan jadi bahan ejekan kawan disebabkan kulit anda yang tidak sekata, kulit penuh jeragat, jerawat, liang-liang pori terbuka dan macam-macam lagi. Jangan risau, Babies Blink Platinum 5in1 boleh membantu menjadikan kulit anda lebih cerah dan cantik.

FUNGSI SET BABIES BLINK PLATINUM 5IN1:
GLUTACOL SOAP:
⚡ Menghilangkan bintik hitam.
⚡ Mengecutkan jerawat.

SERUM:
⚡ Mencerahkan & memberi kelembapan pada kulit.

TONER:
⚡ Membuang daki dan kotoran.
⚡ Mencerahkan 5x ganda dari bahan pemutih yang lain.
⚡ Mengimbangkan minyak berlebihan serta kulit tampak bersinar.

DAY CREAM (YELLOW):
⚡ Mencegah pertumbuhan jerawat.
⚡ Meresap minyak dimuka menjadi lembapan - kulit bebas minyak.
⚡ Membuatkan kulit segar & berseri.
⚡ Memberi perlindungan penuh dengan SPF35.
⚡ Sesuai untuk semua jenis kulit - sensitive, jerawat, berminyak, kulit normal & kulit kusam.

MAGIC NIGHT CREAM:
⚡ Menghilangkan jerawat.
⚡ Memudarkan parut-parut jerawat & parut hitam.
⚡ Menggebu & menghaluskan kulit.
⚡ Mencerahkan kulit seawal 24 Jam.
⚡ Kulit lebih pinkish & kenyal.
⚡ Mengecilkan pori - sesuai untuk semua jenis kulit.

KELEBIHAN SET BABIES BLINK PLATINUM 5IN1:
❤ Membantu menutupi liang-liang pori.
❤ Mencerah kulit wajah.
❤ Membantu melicinkan wajah secara maksimum.
❤ Membantu mencegah pertumbuhan jerawat baru.
❤ Membantu menghilangkan jeragat seawal minggu.
❤ Membantu menjadikan wajah lebih lembap.
❤ Membantu menyeimbangkan minyak yang berlebihan.
❤ Mengecilkan pori-pori.

CARA MENGGUNAKAN SET BABIES BLINK PLATINUM 5IN1:
1. Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi & malam, bilas dengan air & keringkan.
2. Guna toner untuk menutup pori-pori wajah.
3. Pagi: Apply serum guna tangan dap2 seluruh muka sampai kering lepas tu baru apply krim siang di serata wajah & ratakan.
4. Malam: Apply serum guna tangan dap2 seluruh muka sampai kering lepas tu baru apply krim malam di serata wajah & ratakan.

TIPS :
- UNTUK KULIT EXTRA KERING: MIX KAN SIKIT KRIM SIANG DENGAN AIR.
- UNTUK KULIT BERMINYAK & BERJERAWAT: MAINTAIN SAHAJA, TAPI KALAU TERLALU BERMINYAK, KRIM MALAM SELANG-SELANGKAN.

TESTIMONI PENGGUNA BABIES BLINK PLATINUM 5IN1:



MINYAK HERBA ASMA MUJARAB MURAH


MINYAK HERBA ASMA MUJARAB 
PENAWAR ASMA & 
LELAH PALING BERKESAN.
1 Botol : 30ml
HARGA : RM43.00

MENCARI UBAT ALTERNATIF UNTUK MERAWAT ASMA

Minyak Herba Asma Mujarab adalah rawatan alternatif untuk asma (lelah), semput, batuk, kahak dan selsema 
– TANPA nebulizer.
– TANPA ubat / pil.
– TANPA kos rawatan yang tinggi.

Ibu bapa yang prihatin pasti mahukan anaknya tidur lena tanpa gangguan. Bayangkan si kecil anda yang menangis dan meragam kerana tidak sihat, kasihan kan?

Minyak Herba Asma Mujarab sesuai untuk semua peringkat umur, dari bayi yang baru lahir sehinggalah kepada orang tua kerana testimoni yang diterima menunjukkan keberkesanan pada semua peringkat umur.

Minyak Herba Asma Mujarab juga boleh digunakan untuk masalah gigitan serangga, luka, tergeliat, terkena api, bengkak, lenguh, sakit gigi, kembung / sakit perut dan lain-lain.

Minyak Herba Asma Mujarab adalah satu KEPERLUAN yang mesti dimiliki oleh setiap keluarga.

Pastikan Minyak Herba Asma Mujarab ada di rumah, pasti berguna apabila diperlukan!!

MINYAK HERBA ASMA MUJARAB SESUAI UNTUK MASALAH :
⚡ Lelah (asma).
⚡ Selesema.
⚡ Masalah saluran nafas.
⚡ Batuk.
⚡ Kahak & lendir.
⚡ Lenguh otot dan sendi.
⚡ Sakit gigi.
⚡ Sakit kepala.
⚡ Gigitan serangga.
⚡ Luka-luka kecil.
⚡ Kembung / sakit perut.

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN MINYAK HERBA ASMA MUJARAB:
✔  Minyak zaitun.
✔  Minyak kelapa dara.
✔  Habatussauda.
✔  Pati gamat.
✔  Akar kayu.
✔  Herba terpilih.

CARA MENGGUNAKAN MINYAK HERBA ASMA MUJARAB:
Hanya perlu disapu sekerap yang boleh sehingga sembuh.

TESTIMONI PENGGUNA MINYAK HERBA ASMA MUJARAB:




PERLA SUSU KAMBING


PERLA SUSU KAMBING
1 Kotak : 20 Sachet
HARGA : RM40.00

NAK PUTIH!!!
NAK CANTIK!!!
NAK SIHAT!!
PERLA SUSU KAMBING SUSU UNTUK SEMUA.

Perla Susu Kambing adalah produk keluaran terbaru IRICH resources. Insyaallah produk ini setanding dengan PERLA yang lain dimana Perla Coffee yang satu-satunya kopi pertama di malaysia yang menghasilkan kopi dan serbuk mutiara sebagai minuman untuk kecantikan kulit.

Kali ni PERLA Susu Kambing dihasilkan bukan untuk wanita sahaja. Susu ini dirumus khas untuk seisi keluarga dan sesuai untuk semua peringkat usia.

PERLA Susu Kambing pilihan terbaik untuk ibu mengandung.

KELEBIHAN PERLA SUSU KAMBING:
❤ Susu yang dirumus khas untuk seisi keluarga dan sesuai untuk semua peringkat umur, lelaki dan wanita termasuk ibu hamil.
❤ Mengandungi serbuk mutiara yang diperkaya dengan protein, vitamin, asid amino dan mineral semulajadi dalam membantu menjadikan kulit lebih lembap, anjal dan awet muda.
❤ Mengandungi makanan kesihatan semulajadi sarang burung walit yang boleh membuatkan kulit menjadi halus dan berseri-seri. 
❤ Mengandungi bahan makanan sunnah seperti kurma, madu, buah tin, habbatus sauda, kismis & delima. 
❤ Membantu mengimbangi gula dalam darah & kadar kolestrol dalam badan kita.
❤ Membantu mengubati kanser, gastrik, asma, penyakit kulit & ulser.
❤ Membantu mengatasi masalah sukar tidur.
❤ Tidak menyebabkan alahan & kahak.
❤ Membantu memulihkan tenaga batin.
❤ Membantu mempertingkatkan daya peka, tumpuan dan ingatan.
❤ Sumber kalsium yang hebat.
❤ Sangat baik untuk ibu mengandung.
❤ Membantu menambah pengeluaran susu ibu.
❤ Membantu mengelak penyakit demam kuning kepada bayi.
❤ Membantu menguatkan sistem imunisasi.
❤ Bersifat alkali.
❤ Membantu melancarkan sistem penghadaman dan baik untuk usus.

KANDUNGAN BAHAN DI DALAM PERLA SUSU KAMBING:
✔SERBUK MUTIARA ASLI 
Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral, Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup).

✔SARANG BURUNG WALIT
Bagi wanita sarang burung walet terdapat khasiat yang boleh membuatkan kulit menjadi halus dan berseri-seri. Juga disebutkan bahawa bagi wanita yang sedang mengandung yang mengamalkan sarang burung akan membuat bayi yang dilahirkan nanti memiliki kulit yang halus dan mulus.

MENGANDUNGI MAKANAN SUNNAH SEPERTI:
✔ Kurma.
✔ Habatussauda.
✔ Delima.
✔ Buah tin.
✔ Kismis.
✔ Madu.
✔ Susu kambing.
* Perla Susu Kambing sesuai untuk semua peringkat umur
* Perla Susu Kambing bagus untuk ibu mengandung

CARA PENGAMBILAN PERLA SUSU KAMBING:
First bancuh dengan 150ml air minuman.
Boleh diminum sebelum sarapan atau sebelum tidur.

TESTIMONI PENGGUNA PERLA SUSU KAMBING:




D’AURA SOFTGEL MINYAK KELAPA DARA AS-SYIFA


D’AURA SOFTGEL MINYAK 
KELAPA DARA AS-SYIFA
1 Botol :  80 Softgel
HARGA : RM44.00

D’Aura Softgel Minyak Kelapa Dara As-Syifa merupakan kaedah perubatan alternatif 100% dari bahan semula jadi dan diproses tanpa menggunakan pemanasan haba atau bahan kimia. Mengandungi berbagai khasiat yang sangat diperlukan oleh tubuh badan kita dan menjadikannya produk yang terbaik untuk anda dan seisi keluarga.

KEBAIKAN D’AURA SOFTGEL MINYAK KELAPA DARA AS-SYIFA:
WANITA HAMIL / MENGANDUNG
❤ Sebagai minyak selusuh untuk mudah melahirkan anak.
❤ Sebagai minyak urutan perenium untuk mengurangkan koyakan ketika melahirkan anak.

KESIHATAN DAN RAWATAN PENYAKIT
❤ Mencegah dan merawat masalah gout.
❤ Merawat masalah resdung.
❤ Merendahkan kadar kolestrol.
❤ Membantu anda menurunkan dan mengekalkan berat badan yang ideal.
❤ Mengurangkan risiko penyakit jantung dan darah tinggi.
❤ Mengawal kadar gula dalam darah dan menggalakkan penghasilan insulin untuk pesakit diabetes.
❤ Bertindak sebagai antikanser dan antihistemine.
❤ Bersifat antivirus, antifungus, antibakteria & antiprotozoa.
❤ Meningkatkan daya tahan badan.
❤ Memperbaiki pencernaan.
❤ Mencegah dan merawat buasir.
❤ Mempermudahkan pencernaan mineral dan vitamin.
❤ Menghalang pembentukan radikal bebas.

PENJAGAAN BAYI
❤ Mencegah dan merawat ruam lampin bayi.
❤ Melembabkan kulit bayi dan mengurangkan masalah eczema.
❤ Merawat masalah kulit kepala bayi yang berkerak.
❤ Bagus untuk bayi (terutama pramatang) dan individu yang mempunyai masalah pencernaan kerana ia mula dihadam di mulut oleh enzim air liur.

KECANTIKKAN
❤ Bertindak sebagai perisai tambahan terhadap sinaran ultraviolet (UV).
❤ Menghalang jangkitan kuman disamping mempercepatkan pembentukan sel baru.
❤ Memperbaiki masalah rambut gugur dan berkelemumur.
❤ Mengurangkan gejala psoriasis, eksim dan dermatitis.
❤ Merawat pelbagai jenis penyakit kulit seperti kudis buta, kurap, panau, bersisik, ruam, luka, tumit pecah, jerawat.
❤ Mencantikkan dan melembabkan kulit.
❤ Kesuburan & hubungan suami isteri
❤ Membunuh kulat, virus atau bakteria seperti keputihan.
❤ Memperbaiki kandungan asid dalam rahim untuk persekitaran yang bagus untuk sperma hidup.
❤ Memperbaiki masalah tersumbat pada fungsi organ kelamin.
❤ Merangsang tenaga dan meningkatkan metabolisma.

KANDUNGAN D’AURA SOFTGEL MINYAK KELAPA DARA AS-SYIFA:
✔ D’aura Softgel Minyak Kelapa Dara As-Syifa ini tidak mengandungi LDL kolestrol.
✔ Ia mengandungi lemak tepu rantai sederhana mudah dihadam (MFCA) dan tidak akan membebankan organ pankreas.
✔ Ditenagakan dengan bacaan 30 Juzuk al-Quran dan ayat Syifa’ (doa penyembuh penyakit) secara langsung oleh anak-anak tahfiz dari Pondok Tahfiz Moden Saadah Addarain (bukan kaset /CD /radio).

CARA PENGAMBILAN D’AURA SOFTGEL MINYAK KELAPA DARA AS-SYIFA:
✔ 2 kapsul softgel pada sebelah pagi dan 2 biji kapsul softgel pada sebelah malam.

TESTIMONI PENGGUNA D’AURA SOFTGEL MINYAK KELAPA DARA AS-SYIFA:




GARAM BUKIT 7 HERBA - CANTIK, CERAH, BERSERI


Anda habiskan banyak masa depan cermin dan dalam bilik air belek muka
Tepi cermin muka dan dinding anda penuh nanah,blackhead, dan darah
Pakai baju apa pun rasa macam buruk je..
Nak pilih tudung lama sebab muka dah tak lawa
Menunduk bila lalu depan orang ramai
Tangan duduk tak senyap,mesti di muka jika kekosongan waktu walaupun 1 minit

WANITA RUGI TAK CUBA!!

Antara kelebihan Scrub Garam Bukit Herba ini : 
- Meransang pembentukan kolagen pada kulit muka
- Membuang sel kulit mati dan meremajakan kulit muka
- Melembut,Melicin,Melembab, Dan mencerahkan kulit muka
- Mengecut dan menghilangkan jerawat
- Meredakan bengkak akibat jerawat yang meradang
- Menghilangkan jeragat masalah no 1 wanita 30an ke atas
- Merawat dan menghilangkan hyperpigmentasi
- Menghilangkn bintik-bintik hitam dan flex-flex gelap
- Memudar dan menghilangkan parut
- Mencerahkan muka
- Mengawal kulit berminyak
– Menutup liang pori terbuka
- Bagi anda yang ada masalah tone kulit tak sekata
- Menghilangkan masalah aczema
- Melicin dan melembutkan kulit muka
- Melancarkan peredaran darah di sekitar muka
- Menghilangkan blackhead dan whitehead
- Melembabkan kulit kering 
- Mengawal kulit berminyak dan sensitif
- Menambah seri dan merawat kulit kusam
- Kulit muka lebih glowing dan hidup Bila wajah dah cantik dan berseri-seri tak lengkap jika badan kita tak cerah, gebu dan menarik


Bukan sahaja muka berseri-seri, antara kelebihan lain scrub herba garam bukit Kak Fiqah ini :
✔ Mencerahkan bahagian tersembunyi badan terutama leher,ketiak,pinggang,belakang badan, siku,celah peha ,lutut, tumit kaki
✔ Mengurangkan selulit terutama di bahagian pinggang dan peha
✔ Mencerahkan kulit badan
✔ Melembab & me"relakskan" kulit
✔ Membantu memecahkan lemak bawah kulit
✔ Mengurangkan risiko kanser kulit
✔ Melancarkan peredaran darah seluruh badan.
✔ Mengurangkan kesakitan dan keletihan kaki setelah seharian berdiri dan berjalan.
✔ Membantu merawat tumit kaki yang merekah.
✔ Mengurangkan pening, migrain, angin, lemak
✔ Membantu membuang toksin dari badan dan dapat mengelakkan virus.
✔ Melegakan kesakitan otot, lenguh-lenguh, sakit-sakit sendi, sengal-sengal dan kekejangan otot kaki.
✔ Menghilangkan gatal-gatal, kaki berair (undated kulat air), kaki pecah, kaki berbau
✔ Melancarkan perjalanan darah, mengurangkan toksid, lemak/kolestrol di  samping mengaktifkan perjalanan darah.


KENAPA BOLEH DAPAT HASIL CEPAT ???
Jawapannya darah kita dah start berjalan lancar.
Ini kerana garam bukit melancarkan darah, mengaktifkan pembuluh darah yang menyempit, dan merilekskan kulit muka anda Sebelum ni dah berapa banyak produk kita pakai, dah berapa banyak krim kita sumbat dalam liang roma dan pembuluh darah kita. Sebab tula apa yang kita pakai merosakkan lagi kulit muka kita.Pakai apa pun tak berkesan sebab dh tersumbat Kulit muka yang stress susah dan lambat nak sembuh terutama jeragat dan jerawat serta parut..

LEPAS NI PAKAI APAPUN AKAN BERKESAN!!!


Cara Penggunaan ASAS:
Basahkan bahagian yang hendak di scrub dan sapu secara rata, buat urutan membulat di bahagian muka secara perlahan-lahan dan bilas sampai bersih.

Untuk bahagian badan anda boleh gosok secara rata . Sesuai di gunakan setiap hari atau 3 kali seminggu untuk mendapatkan kesan yang maksimum

Bagi masalah jerawat :
Urut lembut bahagian yang berjerawat secara membulat dan perlahan-lahan agar kulit tidak terjejas. Pakai 2 kali seminggu utk bulan pertama...selepas sebulan pakai 2 kali sehari, pagi dan sebelum tidur

Masalah jeragat dan parut :
Urut lembut secara membulat dan tolak ke atas. Urut lama sedikit dalam 1 minit secara lembut hingga berbuih...lebihkan urutan di bahagian dahi kerana bahagian ini lebih gelap dari bahagian pipi. Boleh pakai setiap hari atau selang 2 ke 3 hari  2 kali sehari

Masalah kulit sensitif :
Urut lembut secara membulat 1 kali sehari selang setiap 3 hari...  Pastikan anda yang berkulit sensitif menggunakan air suam untuk membersihkan muka

Tone tidak sekata :
Urut lembut dan lebihkan bahagian yang gelap agar warna kulit kembali rata pada keseluruhan wajah. Boleh guna setiap hari 2 kali sehari.

Kulit Kusam Dan Suram :
Untuk Masalah kulit kusam urut secara membulat sambil mencubit-cubit lembut muka dan tepuk lembut agar sel kulit mati dan kapilari darah yang tersumbat kembali lancar dan wajah makin berseri. Di galakkan pakai ketika ambil wuduk bagi yang beragama Islam

Untuk kesan yang maksimum anda boleh guna 3 kali sehari kecuali mereka yang berkulit SENSITIF..

Untuk bahagian badan :
Waktu mandi Ketika Badan tengah basah, urut dan sental anggota badan terutama celah ketiak,celah peha,leher, tumit kaki,siku,lutut,pinggang... Sangat baik untuk hilangkan selulit...

TESTIMONI:







HARGA : RM70.00

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular