BEAUTY SECRET BY SHALICIOUS (WHITENING & GLOWING SKIN)


1 BOTOL RM50
-POSLAJU RM6 SM / RM10 SS-

1 BOTOL : 100 GRAM



Beauty Secret Shalicious akan buatkan anda tak perlu lagi cari produk lain! 

Hanya Beauty Secret yang jadikan kulit moist & lembut bila dipandang dan disentuh. Effect pencerahan 2x lebih cepat tanpa side effect negative!

Dan Beauty Secret Shalicious bukan setakat untuk kecantikan semata-mata uolls, Beauty Secret bermanfaat untuk kesihatan sekali. Kalau tak sempat lunch sampai ke petang pun jangan risau sebab anda akan still cergas buat kerja.

Produk Terbaru & Hot Masa Kini!! 
Shalicious - Beauty Secret (for Whitening and Glowing Skin)

Beauty secret adalah supplement kecantikan yg dirumus dari bahan2 semulajadi dan selamat untuk diambil

KANDUNGAN BEAUTY SECRET WHITENING AND GLOWING SKIN :
✔ Collagen
✔ Ekstrak Biji Anggur
✔ Strawberry
✔ Roselle
✔ Vitamin C

Gabungan bahan diatas menghasilkan gandingan rasa yang enak dan mudah diserap khasiat dan kebaikkannya didalam sistem badan.
Dengan pengambilan Beauty Secret dapat membantu menambah dan menggantikan collagen semulajadi dalam badan yang telah berkurang disebabkan peningkatan usia dan gaya hidup. Collagen sangat-sangat lah penting ye uolls, kalau ada kedut-kedut dimuka dan pipi turun tu tandanya kita dah kekurangan collagen. So memang dah masuk tahap wajib kalau uolls nak maintain gorgeous mesti ambil beauty secret untuk top up balik collagen dalam badan.

ANDA ADA MASALAH EYE BAG DAN LINGKARAN GELAP BAWAH MATA?
Rumusan collagen dan fungsi antioksida daripada Ekstrak biji anggur, strawberry, roselle dan vitamin c juga adalah agen anti-penuaan yang efektif dalam mengekalkan struktur dan kesihatan kulit serta merawat lingkaran bawah mata dan eyebag.

Bila umur semakin meningkat, kedut-kedut dimuka dan jeragat yang sudah lama bertapak pun semakin jelas? Jangan risau, dengan pengambilan Beauty Secret setiap hari secara berterusan dapat membuatkan kulit kembali anjal seperti zaman anak dara, mencerahkan kulit dengan menghalang pigmentasi, memudarkan jeragat dan meratakan warna kulit.

Jadi kulit akan sentiasa nampak lebih muda, gebu, glowing dan cantik berseri!

KEISTIMEWAAN BEAUTY SECRET BY SHALICIOUS
☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist dan cantik berseri.
☆ Mematikan masalah jerawat dimuka
☆ Mencerahkan dan bagi effect glowing pada kulit muka
☆ Menyekatakan tona kulit
☆ Melambatkan proses penuaan (anti aging)
☆ Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus pada kulit muka
☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
☆ Memudar dan menghilangkan jeragat
☆ Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda
☆ Mengecil dan menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
☆ Merupakan produk halal dan tiada kesan sampingan negative
☆ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita

CARA PENGAMBILAN BEAUTY SECRET WHITENING AND GLOWING SKIN :
Ambil 1 sudu teh sebelum breakfast dan sebelum tidur pada waktu malam
Sedia dan mudah diambil secara terus dengan diletakkan diatas lidah
‪*Pengambilan Beauty Secret tahan selama sebulan

Beauty Secret adalah dalam bentuk serbuk bukan cecair
Ibu menyusu dan pregnant pun boleh amalkan ye. Tak mudaratkan baby. Malah effect kulit cantik pun akan tersalur…

TESTIMONI PENGGUNA BEAUTY SECRET WHITENING AND GLOWING SKIN :





SABUN PEWIIT EXTRACT KULIT KAYU MANIS DAN BUNGA CENGKIH


1 BAR RM30
-POSLAJU RM6 SM / RM10 SS-



KELEBIHAN SABUN SABUN PEWIIT EXTRACT KULIT KAYU MANIS/BUNGA CENGKIH:
€ Menghilangkan jerawat batu.
€ Menghilangkan parut jerawat.
€ Menghilangkan kesan jerawat.
€ Memutihkan.
€ Mengecilkan pori-pori kulit.
€ Menyihatkan kulit ( Vitamin C ).
€ Menyegar kulit muka.
€ Mengawal minyak berlebihan.
€ Mengekalkan kelembapan kulit.
€ Meningkatkan keanjalan kulit ( org berusia ).
€ Kulit lebih licin, cerah dan berseri-seri.
€ Membuang toksin pada wajah.
€ Menghalang blackhead dan whitehead. 


KANDUNGAN SABUN SABUN PEWIIT EXTRACT KULIT KAYU MANIS/BUNGA CENGKIH:
EXTRACT BUNGA CENGKIH - membantu menghilangkan jerawat dan jerawat batu.
EXTRACT KULIT KAYU MANIS - membantu menghilangkan parut jerawat dan jerawat.
EXTRACT COLLAGEN - mencantikkan kulit dan mencerahkan kulit serta merawat kulit mati dan memulilkan kulit dari kesan parut jerawat.
VITAMIN C - Menyegarkan kulit dan merawat parut jerawat dan juga lekuk-lekuk jerawat.

CARA MENGGUNAKAN SABUN PEWIIT EXTRACT KULIT KAYU MANIS/BUNGA CENGKIH:
✔ Sangat mudah.
✔ Hanya cuci muka pagi, tengahari dan malam (sebelum tidur).

TESTIMONI PENGGUNA SABUN PEWIIT EXTRACT KULIT KAYU MANIS/BUNGA CENGKIH :




JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG


Harga 1 Botol :
RM70 SM / RM75 SS
-TERMASUK POSLAJU-

1 BOTOL : 30 KAPSUL



En suami sering mengelak bila di ajak bersama?
En suami merungut, anda sudah tak seperti dahulu?
Rasa longgar? Berbau? Tak selesa?
Jangan cepat mengeluh atau tak amik pedulik ye...

Rahsia yang harus diketahui oleh semua Isteri tau....
Jika cik suami sering mengeluh dan mengelak untuk bersama, itu tandanya ada "Masalah" pada diri Anda!!
YA!! Masalah pada anda. 
Tahukah anda, ISTERI adalah tempat si SUAMI bermanja dan DOT DOT DOT... 
Jika mereka cuba mengelak PASTI ada MASALAH pada diri anda! 

Jangan biarkan mereka cari lain. 
Kembalikan kenikmatan malam pertama dengan jamu rahsia bidan kampung yang terbukti berkesan dengan sekali makan sahaja. 
Bayangkan bagaimana anda mampu mengembalikan keintiman dan kenikmatan ketika malam pertama bersama si suami? 
Anda harus mengembalikan nya dari dalam tau......

Jamu Rahsia Bidan Kampung 100% herba asli traditional
Jamu Rahsia Bidan Kampung 100% akar kayu herba resepi turun temurun...

KELEBIHAN JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG :
Merawat keputihan
Menyempitkan rahim dan ketat
Menambat hati suami di ranjang?
Menghilangkan gatal-gatal di miss v
Melancarkan peredaran haid
Menegangkan bibir miss v
Mengurangkan sengugut
Menambahkan tenaga batin
Payudara kembali tegang
Mengeluarkan angin dalam badan
Melancarkan peredaran darah

CARA PENGAMBILAN JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG :
Sehari sebiji waktu malam.
2 biji untuk kesan pantas.
Banyak minum air kosong.

WANITA MENGANDUNG / HAID / KANAK-KANAK DILARANG MAKAN

TESTIMONI PENGGUNA JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG :





chriszen gel eye liner

CHRISZEN GEL EYELINER 



Chriszen Pelancaran Baru!! 
Semua orang guna excel paris/mn/nyx lip mate longlasting? 
Marilah guna CHRISZEN GEL EYELINER matte longlasting sekarang!! 
Ini barulah "Trend Terkini" 



CHRISZEN GEL EYELINER ini hanya satu warna iaitu - hitam sengit. 




Perbezaan antara CHRISZEN GEL EYELINER dan celak brand lain ialah : 

✔ Warna hitam sengit (intense black+matte black) 
✔ Kalis air dan "smudgeproof" 
✔ Tahan lama selama 24 jam sehari (LONGLASTING) 
✔ Licin pakai 
✔ Senang lukis (terutamanya kepada sesiapa yang tidak tahu make-up) 
✔ Berus eksklusif yang sekali dengan botol 
✔ Boleh memanjangkan berus dengan botol supaya senang pegang 
✔ Cepat kering selepas lukis di mata 
✔ Memudahkan untuk melukis pelbagai jenis celak 
✔ Senang dicuci dengan pencuci muka atau make up remover 




TESTIMONI




CALIPH MAKANAN SUNNAH UNTUK MINDA


1 BOTOL RM60
-POSLAJU RM6 SM / RM10 SS-

1 BOTOL : 350ML


Jus Caliph merupakan suplement untuk anak anda yang berasaskan makanan Sunnah dan dihasilkan dalam bentuk cecair yang memudahkan pengambilan.  Rasa Mix Berry yang masam-masam manis pasti akan menjadi kegemaran si cilik anda.  Diformulasikan khusus untuk perkembangan minda di samping memelihara kesihatan dalaman dan luaran anak anda.

SOALAN LAZIM CALIPH SUNNAH SUPPLEMENT FOR KIDS.
1. Apakah Jus Caliph?
Jus Caliph ialah jus makanan tambahan kanak kanak yang tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Minerals yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.

2. Apakah kandungan yang terdapat di dalam Jus Caliph?
Jus Caliph mengandungi 'GRED TERBAIK' :
* Kurma
* Kismis
* Madu
* Delima
* Buah Tin
* Aprikot
* Omega 3
* Omega 6

3, Kenapa saya harus memilih Jus Caliph untuk anak saya?
Anda perlu memilih Jus Caliph kerana :
Kesemua kandungan di dalam Jus Caliph – Sunnah Supplement For Kids merupakan sumber yang tinggi dengan Serat. Vitamins, Minerals dan Nutriens yang lain.

** Kurma, Kismis, Madu, Delima dan Buah Tin merupakan makanan Sunnah yang sangat digalakkan diamalkan oleh semua umat Islam termasuk kanak kanak.

** Setiap bahan yang terkandung dalam Jus Caliph memiliki kehebatannya tersendiri yang mampu menjadi penawar pelbagai penyakit dan perkembangan minda bukan sahaja terbukti secara saintifik, malahan turut diperakui khasiatnya oleh baginda Rasulllah S.A.W melalui hadis-hadis dan ayat-ayat suci Al-Quran.

** Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah ini melalui Jus Caliph bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu anak-anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah.

4. Adakah Jus Caliph mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia?
YA. Jus Caliph - Sunnah Supplement For Kids tidak mendapat pengiktirafan sebagai 'PRODUK TIDAK PERLU BERDAFTAR' kerana ianya hanyalah makanan tambahan (food supplement) berasaskan buah buahan Gred Terbaik.

5. Produk ini sesuai untuk siapa?
Jus Caliph di formulasikan khas kepada kanak kanak seawal 1 tahun dan keatas. 


BAHAN UTAMA DALAM JUS CALIPH :
Mengandungi makanan sunnah yang amat kaya dengan vitamin, mineral dan serat yang dapat membantu sistem imunisasi tubuh anak anda.

KURMA
- Kaya dengan zat besi, kalsium, fosforus, sodium, potasium, vitamin A dan C serta Niasin

MADU
- Mengandungi Vitamin A, B-Kompleks, C, E dan K, Kalsium, Sulphur, Fosforus, Zat Besi, Karbon, Kalium, Klorin, Kuprum, Manganase, Silica, Riboflavin, Protein, Pottasium, 10Hda, Kromium

KISMIS
- Mengandungi Magnesium, Zat Besi, Kalsium, Fosforus, Kalium, Vitamin C, B6, K, Folat dan Riboflavin

BUAH TIN
- Mengandungi Serat, Kalsium, Zat Besi, Vitamin B6 dan E, Pottasium

DELIMA
- Mengandungi Pottasium yang sangat tinggi, Fosfor, Kalsium, Zat Besi, Sodium, Vitamin A, B1, B2, B3 dan C

APRIKOT
- Mengandungi Zat Besi, Pottasium, Beta Karotena, Vitamin B17 dan sangat tinggi kandungan seratnya

OMEGA 3 DAN OMEGA 6
- Membantu meningkatkan kesihatan otak dan meningkatkan daya ingatan

CARA PENGAMBILAN CALIPH MAKANAN SUNNAH :
1 hingga 3 Tahun - ½ sudu kecil (2.5ml) sebelum sarapan dan sebelum tidur.
4 hingga 6 Tahun - 1 sudu kecil (5ml) sebelum sarapan dan sebelum tidur.
6 Tahun ke atas – 1-2 sudu besar (10-20ml) sebelum sarapan dan sebelum tidur.

TESTIMONI PENGGUNA CALIPH MAKANAN SUNNAH UNTUK MINDA :




GLUTACAPS 500MG PLUS MURAH


1 BOTOL RM120
-POSLAJU RM6 SM / RM10 SS-

1 BOTOL : 30 KAPSUL



GLUTACAPS 500MG PLUS UNTUK MEMUTIH  CERAH SEKATA SELURUH TUBUH  SELAMAT  BERKESAN  HALAL  PRODUK BUMIPUTRA  MEMPUNYAI KELULUSAN KKM

Glutacaps 500mg Plus membantu meningkatkan kecerahan dan merawat masalah-masalah kulit seperti excema, radang kulit, parut jerawat, jeragat dan pigmentation melisma, masalah sendi, ketidak sekataan kulit dan kulit kusam.

SETIAP CAPSULE GLUTACAPS 500MG PLUS MENGANDUNGI : 
350mg Pure L Glutathione 
50mg Hyaluronic Acid @ Aha 
100mg Vitamin C   

Umum mengetahui tentang kebaikan glutathione sebagai agent pemutihan kulit dan merawat masalah-masalah yang melibat kan kulit. Malahan dlm setiap capsule glutacaps telah terkandung agent2 pemutihan yang lain seperti aha dan vitamin c. 

KEBAIKAN GLUTACAPS 500MG PLUS
1) Memutihkan satu badan (tangan, muka dan kaki).
2) Melembutkan kulit badan.
3) Memutihkan muka dalam masa 3 hari sahaja.
4) Menghilangkan jerawat.
5) Menghilangkan jeragat
6) Menghilangkan parut degil dan lama
7) Membuatkan anda sangat menyesal kerana tidak ambil dari dulu lagi
8) Membuat kawan2 anda puji anda semakin putih, gebu dan flawless
9) Melembabkan kulit
10) Memudarkan parut jerawat

CARA PENGAMBILAN GLUTACAPS 500MG PLUS :
Disarankan ambil 2 biji pagi dan 2biji malam untuk 7 hari pertama. 

Selepas 7 hari makan 1biji pagi dan 1 biji malam.  Makan glutacaps sebaiknya 20 minit sebelum makan makanan berat.

Minum air kosong dengan banyak untuk menyah toxin dan untuk memastikan setiap nutrien diserap oleh badan. 

PENTING :
=> Banyakkan minum air 3-4 liter sehari, caffein elakkan, susu elakkan, gula kurangkan.
=> Ibu mengandung 6 bulan keatas boleh ambil.
=> Menyusu baby boleh ambil.
=> Umur boleh ambil 15 tahun keatas
=> Pesakit KANSER dilarang ambil
=> Pesakit BUAH PINGANG KENCING MANIS dan SAKIT JANTUNG yang tidak kritikal boleh ambil.
=> Kalau ambil dengan ubatan / suppliment lain mcm mana?
Jarakkan sahaja pengambilan 20 minit.

AMARAN:  PRODUK INI ADALAH PERSEDIAAN SUPPLEMENT TAMBAHAN UNTUK MEMUTIH DAN IANYA TIDAK BERBAHAYA UNTUK SEMUA LAPISAN UMUR, TETAPI DILARANG AMBIL BERSAMA YANG MENGAMALKAN PIL PERANCANG, IUD, ATAUPUN INJECTION UNTUK MENCEGAH KEHAMILAN.  AMBIL SELEPAS 2 JAM DIBENARKAN.

TESTIMONI PENGGUNA GLUTACAPS 500MG PLUS :





GARAM MANDIAN ASSYIFA' AURA REZEKI


1 JAR RM50
-POSLAJU RM9 SM / RM15 SS-

1 JAR : 900 GRAM

PERCUMA 1 BOTOL SEMBURAN MAWAR AURA 30ML


Garam Mandian Aura Rezeki adalah Garam Bukit Himalaya yang telah diruqyahkan dan dibacakan doa Assyifa’, doa Seri Wajah serta diadunkan dengan wangian aroma ros untuk menaikan seri wajah dan membesarkan aura, juga dapat menampung masalah kebocoran aura. Keseimbangan aura amat penting untuk menentukan kejayaan. Telah terbukti keberkesanannya. Alhamdulillah, selamat mencuba dengan penuh keyakinan. 

Dalam pemerhatian dan kajian, wanita yang mengamalkan Garam Mandian Assyifa' Aura Rezeki akan mendapat kesan positif yang sangat cepat. Aura cepat membesar. Daya tarikan yang menarik dan mudah mendapat perhatian. Wajahnya yang tampak berseri-seri. Maka lebih mudah untuk menjalankan segala tugas dan urusan. Dan mereka memiliki ketenangan yang berpanjangan. InsyaAllah.

Aura Mawar pula merupakan aromaterapi semburan air mawar yang merupakan gandingan terbaik bersama Garam Mandian Assyifa' Aura Rezeki menjadikan wajah anda 'glowing' walau tanpa bantuan mekap.

ANTARA KEBAIKAN GARAM MANDIAN ASSYIFA' AURA REZEKI :
Menangani serta menghilangkan stress dan tekanan perasaan.
Melancarkan peredaran darah seluruh badan.
Membantu merawat dan menangani migrain dan sakit kepala.
Membantu melaraskan kelancaran sistem saraf seluruh tubuh.
Membantu merawat penyakit kulit, melembut dan menghaluskan kulit badan.
Membantu membuangkan toksin dari badan.

PALING ISTIMEWA GARAM MANDIAN ASSYIFA' AURA REZEKI DAPAT :
Menampal 'AURA BOCOR', merawat serta membesarkan AURA DIRI.
Membantu menangani serta mengelakkan gangguan makhluk halus.
Menaikkan SERI WAJAH.
Membantu memulihkan semangat yang telah luntur.
Membantu merapatkan hubungan kekeluargaan, persaudaraan serta rakan sekerja.
Membantu menguatkan 'Magnet' kekayaan dan kejayaan diri.
Membantu serlahkan Potensi Diri dan meningkatkan keyakinan diri.

CARA MANDIAN GARAM MANDIAN ASSYIFA' AURA REZEKI :
Sebelum mandi sediakan bekas / baldi berisi 5 liter air kemudian masukan 3 sudu garam, selawat 7 kali dan kacau lawan pusingan jam sehingga garam tersebut larut. Semasa kacau itulah pasang niat apa yang dihajati dan fokus bagi jelas. Setelah selesai mandi dan sabun, last sekali bilas air garam tersebut. Ambil tuala lap ajer tidak perlu bilas air tawar lagi. InsyaAllah selamat beramal. Mandi pakai kain basahan!

CONTOH NIAT:
Ya allah jadikan air ini sebagai penghapus / membuang perkara negatif dalam badan dan apa sahaja perkara yang tak elok

Sambil putar lagi niat, ya allah jadikan lah air ini sebagai magnet perkara2 yang baik yang positif, magnet kebahagiaan, magnet kekayaan, magnet perkara yang baik (Ape sahaja kebaikan yg kita mahu)

****Garam ini adalah ciptaan Allah dan ia sebagai asbab sahaja, kebergantungan hendaklah sepenuhnya dgn Allah, semua Dia yg maha menyempurnakan****

SEMBURAN AURA MAWAR
1. Semburkan ke wajah sewaktu lepas makeup
2. Sembur sewaktu nak tidur
3. Bawalah kemana sahaja dalam beg anda dan sembur bila-bila waktu yang kita mahu, ketika mengantuk atau stress

(Simpan dlm peti sejuk sekiranya mahukan kesegaran berganda, jgn simpan dlm kereta atau tempat panas, kerana ia akn merosakkn kesegaran bau yg semulajadi)

TESTIMONI PENGGUNA GARAM MANDIAN ASSYIFA' AURA REZEKI:





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Produk Popular Minggu Ini