Sabun K Brothers (4 segi) RM18/dozen

Selasa, 24 Mac 2015

SERUM VITAMIN C NN BEAUTY MURAH

HARGA 1 BOTOL = RM40.00
POSLAJU = RM6.00 SM / RM10.00 SS

15ML / BOTOL


Serum Vitamin C dirumuskan dari sumber asli paling berkesan dan dikeluarkan oleh NN BEAUTY

Mengandungi bahan aktif semulajadi yang apabila digunakan ke atas kulit, menghasilkan kesan yang cepat, berkesan dan selamat untuk kulit.

Mengandungi ekstrak botani, vitamin dan enzim dalam pelbagai kombinasi dan tidak mempunyai bahan pengawet atau bahan kimia kerana pembungkusan kedap udara.  Rumusan teknologi dari France.

KELEBIHAN SERUM VITAMIN C DARI NN BEAUTY :
- Sebagai Antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negatif factor luar seperti polusi, matahari, iklim, AC, asap rokok dsb.
- Merangsang pembentukan kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit ( anti aging & anti wrinkle / kerut ).
- Mencerahkan kulit, tanpa kesan sampingan. Dengan vitamin C kulit lebih cerah secara semulajadi.
- Memjadikan kulit tidak kering, dan lembab.
- Menghilangkan flek hitam.
- Perawatan dengan serum vitamin C sebelum tindakan laser, akan mempercepat dan menyempurnakan hasil pasca-laser.
- Dengan sifatnya yang merangsang pembentukan kolagen di bawah kulit, serum vitamin C sangat baik dipakai orang yang mempunyai flek sangat tebal di kulit.
- Menghilangkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata.
- Mengatasi pembentukan garis-garis halus wajah.
- Menghaluskan kulit dan mencerahkan kulit (look brightness).
- Mencegah luka jerawat dan menutupnya secara rapat.
- Mencegah pengaruh buruk sinar UV matahari pada kulit.
- Pemakaian jangka panjang (> 6 bln) menunjukkan kulit wajah terlihat lebih muda.

Serum ini memberi kesan yang luar biasa pada pelbagai jenis kulit, kekeringan, kegatalan, pigmentasi, dan bertindak sebagai anti-penuaan. Hasil nyata dicapai dalam masa hanya beberapa minggu. ia dapat menarik air dan menyalurkannya kedalam sel-sel kulit. Fungsi lainya juga membantu membuat kulit lebih cerah dan menghilangkan kedutan dan garis halus pada kulit serta melembabkan kulit.

CARA PENGGUNAAN SERUM VITAMIN C DARI NN BEAUTY :
Bersihkan muka.
Ambil sedikit serum, sapu nipis pada kulit wajah sehingga serum meresap sepenuhnya ke dalam kulit.
Boleh digunakan pada muka sebagai asas lapisan mekap.

TESTIMONI PENGGUNA SERUM VITAMIN C DARI NN BEAUTY :







BERMINAT ??? SILA SMS / WHATSAPP : 018-9767684

Ahad, 15 Mac 2015

COOL HIJAB RAHSIA KESEGARAN RAMBUT WANITA BERTUDUNG

HARGA 1 BOTOL = RM70.00
POSLAJU = RM6.00 SM / RM10.00 SS

30ML / BOTOL



Selain dari kecantikan kulit, wanita juga mementingkan kecantikan rambut. Yelah agak-agak kita sebagai kaum perempuan boleh duduk senang ke kalau rambut kelemumur, keguguran rambut, rambut berbau, rambut beruban atau lebih teruk lagi bila bertudung. Kepala rasa sakit dan panas.

Cool Hijab sememangnya dicipta khas untuk wanita bertudung bagi melindungi rambut dan kulit kepala ketika lama bertudung. Sejuk, wangi dan sihat untuk rambut. Malah untuk memastikan wanita bertudung sentiasa dalam keadaan selesa dan berkeyakinan.

Cool Hijab ini merupakan sejenis serum rambut terbaru dalam pasaran.
Hanya pamkan sekali atau dua ke tapak tangan dan ratakan ke dasar rambut iaitu ke kulit kepala dan terus pakai tudung. Senang je kan?

Sesuai namanya, Cool Hijab ni memberi kesan sejuk dan berangin semasa dipakai. Serum Cool Hijab ni memang 'memegang' rambut supaya rapi je walaupun dalam tudung. Tak perlulah sentiasa nak betul2kan tudung.

Selain menyejukkan kulit kepala, Cool Hijab ini berbau wangi. Ia menghilangkan bau hapak rambut akibat kelembapan peluh dan rambut yang tidak dikeringkan dengan betul selepas mandi. Jadi kita akan rasa lebih yakin.

MASALAH RAMBUT BERBAU memang takkan lari terutamanya bagi wanita yang bertudung. Bila seharian memakai tudung ditambah pula jika mereka yang kerab berpeluh di bahagian kepala adakala boleh mengundang masalah rambut berbau / hapak.

Walaupun di pasaran banyak mengeluarkan produk untuk penjagaan rambut, seperti contoh shampoo yang dikhaskan untuk mereka yang bertudung, kadang-kadang tak banyak membantu untuk mengurangkan masalah tersebut.

ADA MASALAH RAMBUT TAK?
Dah buntu nak pakai apa lagi nak bagi nampakkan rambut menawan dan sihat. 


ADA MASALAH RAMBUT SEPERTI :
- Rambut bercabang 
- Rambut gugur
- Rambut rasa panas 
- Kelumumur
- Kepala Migrain dan stress

ANDA PASTI TERUJA DENGAN COOL HIJAB SEBAB :
Rasa sejuk selepas 15 saat memakai
Wangi rambut bertahan selama 24 jam
Boleh digunakan sebanyak 120 kali semburan
Menggunakan bahan yang halal dan berkualiti
Kepala akan sejuk bila berpeluh
Minyak tidak melekit dan cepat serap
Lulus KKM : NOT141000693K 


KELEBIHAN COOL HIJAB :
Menyejukkan kepala dan rambut ketika bertudung. 
Menghilangkan bau hapak pada rambut.
Melembutkan rambut.
Mengurangkan kelemumur.
Mengelakkan kegatalan pada kulit kepala.
Memperbaiki rambut yang rosak dan bercabang.
Menggalakkan pertumbuhan rambut baru.
Melegakan sakit kepala dan migraine.
Memberi kesegaran kepada minda dan stress.
Merawat kulit kepala yang berminyak atau kering.
Menguatkan akar rambut.
Mengelakkan tudung dari kotor berminyak.

KANDUNGAN COOL HIJAB :
Enrich Virgin Olive Oil, Jojoba Oil, Aloe Vera Oil, Peppermint Oil, Aleurites Moluccana Oil, Melaleuca Leucandendra Oil

Walaupun kandungan Cool Hijab kebanyakan dari minyak tapi jangan risau, ia langsung tidak melekit dan cepat menyerap pada kulit dan rambut. Kesan Cool Hijab boleh dirasai dalam masa 15 saat sahaja. Cepat kan? Bau wangi akan bertahan selama 8 jam malah sehingga 24 jam pun boleh.

Bila nak pakai mesti pastikan rambut dalam keadaan kering.
Tips dari saya, pastikan rambut dikeringkan secara semulajadi, elakkan bungkus dengan tuala.

CARA PENGGUNAAN COOL HIJAB :
1. Picitkan serum Cool Hijab ke tapak tangan. Dua atau lebih mengikut panjang rambut.

2. Jangan gosok terlalu lama pada tapak tangan. Terus sapu pada rambut sehingga kena kulit kepala serta dahi, belakang telinga dan belakang leher. Elakkan dari terkena mata kerana serum Cool Hijab mempunyai herba rawatan rambut.

3. Kemudian sikat rambut dengan rapi dan boleh pakai tudung dengan selesa bagi wanita.

4. Guna 2 kali sehari pada waktu pagi dan sebelum tidur. Boleh shampoo rambut sekurang-kurangnya 2 atau 3 minggu sekali.

SOALAN DARI BAKAL PENGGUNA COOL HIJAB :

Berapa kali semburan Cool Hijab yang saya perlu guna?
Satu tekanan semburan sudah mencukupi tetapi jika rambut anda tebal dan panjang disyorkan guna 2 atau 3 semburan.

Adakah saya perlu shampoo rambut dahulu sebelum guna serum Cool Hijab?
Itu adalah sebaik-baiknya di mana anda cuci dahulu rambut sebelum guna bagi menanggalkan kotoran di kulit kepala dan rambut.

Berapa lama dapat rasa bila memakai Cool Hijab?
Anda akan dapat merasai kedinginan sejuk Cool Hijab di kepala dan rambut anda selepas 15 saat menggunakannya.

Berapa lama kedinginan dan wangian Cool Hijab akan bertahan selepas pakai?
Cool Hijab sememangnya dicipta untuk wanita berhijab atau bertudung. Dingin akan sentiasa berada di dalam tudung. Jika dalam keadaan panas, kepala akan berpeluh. Apabila peluh bercampur Cool Hijab, kepala akan kembali sejuk dingin. Bau wangi akan bertahan selama 8 jam malah sehingga 24 jam.

Kenapa rambut saya masih ada yang gugur?
Ini merupakan perkara biasa pada awalan bagi sesetengah orang yang mempunyai masalah rambut gugur. Cool Hijab akan merawat pada akar rambut yang gugur dan menggantikan semula pertumbuhan rambut kerana Cool Hijab juga mempunyai vitamin rawatan rambut.

Adakah kulit kepala dan rambut akan rasa melekit?
Tidak sama sekali. Cool Hijab menggunakan Virgin Enrich Olive Oil dan bahan yang tidak akan berminyak dan melekit malah anda akan dapati tapak tangan anda tidak akan berminyak dan melekit. Tudung anda juga tidak akan kotor dan berbau hapak.

Adakah saya boleh menghidu bau Cool Hijab?
Boleh dan sangat digalakkan. Ia akan membantu meringankan kepala dari stress dan migrain.

Berapa kali saya boleh menggunakan Cool Hijab dalam sehari?
Sehari satu kali pada waktu pagi sudah mencukupi. Tiada masalah juga menggunakan pada waktu pagi selepas mandi dan pada waktu malam sebelum tidur.

Adakah Cool Hijab hanya sesuai untuk wanita berhijab sahaja?
Walaupun Cool Hijab fokus kepada wanita berhijab tetapi ia tiada masalah untuk dipakai oleh wanita tidak bertudung, lelaki yang bertopi, lelaki berserban, malah yang menggunakan helmet. Tak ada rambut pun boleh pakai.

Berapa kali semburan untuk 30ml Cool Hijab?
Sebanyak 120 kali semburan dari 30ml Cool Hijab dan boleh digunakan selama sebulan.

Adakah Cool Hijab mempunyai pelbagai bau wangian?
Cool Hijab hanya mempunyai satu bau wangian sahaja iaitu wangian kesegaran buah-buahan manis.

TESTIMONI PENGGUNA SERUM RAMBUT COOL HIJAB :











BERMINAT ??? SILA SMS / WHATSAPP : 018-9767684

Khamis, 12 Mac 2015

LOSYEN WHITE SMOOTH SKIN LEG BODY LOTION ARBUTIN LABDEE


1 BOTOL = RM35
POSLAJU = RM6 SM / RM10 SS


Produk baru oleh LABDEE, "smooth skin leg body lotion"
Losyen White Body LAB DEE Thailand Kulit dapat melicinkan kulit kaki menggunakan losyen ini. Ia dapat mengelakkan kulit Kaki kita menjadi, serta kulit tidak sekata lagi. Dengan menggunakan losyen smooth skin leg ini dapat menyelesaikan masalah yang dihadapi terutama kepada yang suka berjemur di pantai ketika cuaca panas terik dan berseluar pendek. Cuba la losyen yang sungguh ajaib ini untuk menjadikan kulit uols sentiasa kelihatan licin serta bercahaya.


KELEBIHAN 
Dapat mengelakkan daripada gigitan nyamuk, serangga
Mengelakkan daripada regangan pada kaki
Mengelakkan daripada sunburn
Dapat memelihara kulit untuk sentiasa kelihatan lembut, berseri-seri dan putih
Menjadikan kulit kaki uols semakin licin
Dapat memudarkan parut akibat gigitan nyamuk di kaki
Sesuai untuk dibawa ketika berkhemah di dalam hutan

BERMINAT ??? SILA SMS / WHATSAPP : 018-9767684

GLUTA WINK WHITE LOTION



1 BOTOL =  RM42  RM38
POSLAJU = RM6 SM / RM10 SS


Untuk mendapatkan kulit cerah, putih dan lembut, hanya sapukan lotion gluta wink pada seluruh badan setiap hari. Amalkan memakai sabun gluta pure soap wink white untuk mendapatkan hasil menakjubkan dalam masa 7 hari sahaja.

Khasiat Gluta Wink White Lotion :
~ Memutihkan kulit secara menyeluruh
~ Menghaluskan kulit sehingga kulit nampak sihat, cantik & putih alami
~ Diperkaya dengan Vit E yang berguna untuk memutihkan kulit
~ Vit C yang berguna untuk mengurangikan bintik / bekas luka di kulit
~ Menyamaratakan warna kulit sehingga kelihatan mulus dan gebu
~ Terdapat kandungan SPF 60 yang dapat memberi kesan maksimal pada kulit dari bahaya sinar matahari
~ Lotion meresap secara menyeluruh, kulit tampak putih alami dalam 7-14 hari dengan teknologi nano 






Berat : 300ml

BERMINAT ??? SILA SMS / WHATSAPP : 018-9767684

Selasa, 10 Mac 2015

WIS PUTIH : SET HIJAU UNTUK KULIT JERAWAT, PARUT, SENSITIF DAN BERMINYAK

HARGA 1 SET = RM75.00
POSLAJU = RM6.00 SM / RM10.00 SS

Setiap set mengandungi :
- Sabun pucuk jambu 60gm
- Cc cream 20gm
- Gel malam berubat 20gm


Wis Putih Set Hijau dirumus khas untuk merawat kulit yang sensitif dan jerawat kritikal. Ia sangat sesuai kepada lelaki dan wanita. Wis Putih Set Jerawat ini adalah gabungan herba dan antibiotik semulajadi. Gunakan tanpa was-was kerana wis putih ini telah diluluskan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia), dikilangkan oleh GMP dan disahkan halal. 

SET JERAWAT WIS PUTIH DIDATANGKAN DENGAN KEKUATAN 3 PRODUK UTAMA IAITU :
1. Sabun Pucuk Jambu - berupaya membunuh jerawat, mengawal minyak dan memudarkan parut. Mengandungi 3 herba terpilih seperti Pucuk Jambu, Ibu Kunyit dan Tea Tree . 
2. CC Cream - hebat dengan 5 agen bahan pemutih terbaik dunia beserta SPF85 PA++.
3. Gel Malam Berubat - ekstrak pati pekat lidah buaya dan beberapa herba terpilih mampu memulihkan kerosakan kulit.

KEBAIKAN SET JERAWAT WIS PUTIH : 
- Khas dibuat untuk kulit jerawat yang kritikal 
- Memudarkan kesan parut jerawat 
- Merawat kulit sensitive 
- Mengawal kulit berminyak 
- Mencerahkan kulit tak sekata 
- Mengecutkan jerawat dengan cepat 
- Menyembuh kulit rosak 

SET JERAWAT WIS PUTIH SUDAH DILULUSKAN KKM.

WIS PUTIH : SET HIJAU JERAWAT
- Sabun Pucuk Jambu 60gm (NOT 1404043900K) 
- CC Cream 20gm (NOT 140406488K) 
- Gel Malam Berubat 20gm (NOT 1404046486K) 

1. Sabun Pucuk Jambu - mengandungi beberapa herba terpilih serta ibu kunyit, aloe vera dan juga minyak tea tree yang terbukti berupaya merawat masalah jerawat, parut tebal, kulit sensitif dan mengawal minyak muka. Teknologi baru yang digunakan dalam sabun ini menyebabkan tidak perlu bagi individu itu untuk memakai toner. 

2. CC cream - Tersohor sebagai krim paling hebat dengan keajaiban 20 kali ganda daripada bb cream, foundation dan krim asas yang biasa. Krim siang mgandungi Ektrak Arbutin, M-tranexamic, Glutathione murni serta pitera. Kekuatan SPF80 dengan teknologi FERN-Block yang menghalang penembusan cahaya sebanyak 99%. Bukan itu sahaja, ia mengandungi Korean Powder, sejenis serbuk bedak yang ringan dan tersohor di Korea. 

3. Gel Malam Berubat - Gel malam berubat yang mengandungi herba terpilih serta berantibiotik. Gel Malam Berubat Wis Putih diperkaya ekstrak aloe vera dan chorophyll hijau bagi merawat kulit serta memudarkan parut. Juga mengandungi menthol untuk rasa sensai dingin. Sensasi dingin ini mampu meredakan keradangan dan kemerahan kulit serta mengecutkan jerawat dengan cepat.

CARA GUNA WIS PUTIH SET HIJAU : 
3 LANGKAH CARA GUNA WIS PUTIH HIJAU (SET JERAWAT) :

1. SABUN PUCUK JAMBU 
Sabun ini tidak menghakis malah memudarkan parut dan mengawal minyak. Boleh dipakai 2 kali sehari sebelum memakai CC cream. Biarkan selama 2-3 minit di muka kemudian bilas dan jangan dilap. Boleh juga dipakai di badan bagi merawat masalah jerawat badan 

2. CC CREAM 
Disapu secara nipis di waktu siang hari. Kekuatan CC Creram ini SPF80 menghalang penembusan cahaya. Boleh pakai bedak seperti biasa selepas sapu CC cream. 

3. GEL MALAM BERUBAT 
Sapu Cream pada waktu malam setelah mencuci muka dengan Sabun Pucuk Jambu.

BERMINAT ??? SILA SMS / WHATSAPP : 018-9767684

Isnin, 9 Mac 2015

DIAN PIXY : DIAN'Z VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN

1 BOTOL = RM70.00
POSLAJU = RM6.00 SM / RM10.00 SS

60 TABLETS / BOTOL


KELEBIHAN DIAN'Z VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN :
- Untuk memutihkan kulit
- Mengurangkan dan menghapuskan parut jerawat dan jeragat
- Membantu pertumbuhan sel baru
- Untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, jeragat, resdung, parut, liang pori terbuka, berkulit kusam dan gelap
- Memutihkan seluruh badan
- Kulit halus dan lembut 

DIAN'Z VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN  BOLEH DIAMBIL OLEH :
* Kaum lelaki dan perempuan umur 16 tahun ke atas
* Ibu menyusu 
* Ibu mengandung
Kesan dapat dilihat seawal 2 minggu pertama. 

DIAN'Z VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN MEMPUNYAI :
Mempunyai 6000mg whitening collagen
Vitamin ini meggunakan collagen ikan talapia
Berperisa Berry (Sweet-Sour) and chewable. Sedap
Produk Bumiputera dan dibuat di kilang bertaraf GMP 
No Gelatin dan semestinya HALAL dan selamat.
Mempunyai kelulusan dari KKM sebagai makanan tambahan.

Dian'z Vitamin C & E + Whitening Collagen mendapat pengesahan HALAL, KKM, bumiputra produk / dari kilang bertaraf GMP dan tiada gelatine. 


PENGESAHAN LAB TEST DIAN VITAMIN DISAH SELAMAT TANPA DADAH / RACUN / KIMIA 



Produk Dian'z Vitamin C & E + Whitening Collagen ini adalah produk Malaysia yang terawal menggunakan kolagen dari sumber ikan talapia sebagai alternatif kepada kolagen rumpai laut. Di dalam setiap tablet mengandungi 6000mg. 

KANDUNGAN BAHAN DIAN'Z VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN :

1000MG VITAMIN C DARIPADA OREN :
Menyinkirkan toksik dalam badan
Melancarkan sistem perkumuhan
Merawat jerawat, jeragat dan parut 

1000MG VITAMIN E DARIPADA MAQUI BERRY :
Sangat tinggi khasiatnya
Melembapkan kulit
Mengecilkan liang roma yang terbuka
Mencegah kanser

2000MG PURE COLLAGEN DARI IKAN TALAPIA :
Tidak menggunakan rumpai laut kerana kebanyakkan orang alah pada makanan laut (seafood)
Sesuai untuk orang yang alergik makanan laut
Menghasilkan kulit yang lembut dan gebu
Tidak sesuai untuk orang yang alergik dengan ikan talapia

2000MG GLUTATHIONE :
Memutihkan kulit seluruh badan (kesan dapat dilihat dalam tempoh 2 minggu pertama dan perlu minum banyak air)
Memudarkan parut jerawat, jeragat dan kulit menjadi halus serta lembut

CARA MAKAN DIAN'Z VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN :
Boleh dihisap, kunyah atau telan.
1 biji pada waktu pagi selepas breakfast.
1 biji pada waktu malam sebelum tidur.
Jika ada gastric makan 1 biji selepas sarapan sahaja.

SOALAN BERKAITAN DIAN’Z VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN :
1. Cara makan Dian Vitamin C & E?
- Ambil 1 biji selepas sarapan dan 1 biji sebelum tidur. Jika anda ada gastric makan 1 biji selepas sarapan sahaja. Sebotol 60 biji untuk sebulan.

2. Dian Vitamin C & E selamat ? Halal? Pengesahan KKM?
- Ya, pasti Halal, product bumiputera dan dibuat di kilang bertaraf GMP dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan sebagai makanan tambahan.

3. Dian Vitamin C & E sebenarnya untuk apa?
- Untuk memutihkan kulit, mengurangkan dan menghapuskan parut jerawat dan jeragat, menbantu pertumbuhan sel baru.

4. Kalau kita stop ambil Dian Vitamin C & E ni. adakah ada efek buruk ? Dan apa akan terjadi apa kulit kita?
- Kalau stop tidak akan beri kesan kepada anda seperti jerawat atau jeragat, tetapi kulit yang putih dan bersih mungkin akan kembali kusam. Sebab zat-zat vitamin dalam badan telah berkurang.

5. Berapa lama untuk melihat kesan selepas ambil Dian Vitamin C & E ni?
- Bergantung kepada badan masing2, ada yang cepat ada yang lambat. Paling cepat 3 hari. Paling lambat 3 bulan. So jangan baru makan sebulan dah give up ye.

6. Boleh campur makan vitamin lain jika makan Dian Vitamin C & E?
- Boleh, jarakkan pengambilan selama 3-4 jam.

7. Perlu ke pantang apa-apa untuk ambil Dian Vitamin C & E ni?
- Ya anda perlu elakkan kafien dan air karbonat untuk kesan yang lebih cepat tetapi anda boleh ambil seafood seperti biasa. Dian Vitamin ini menggunakan collagen ikan.

8. Dian Vitamin C & E ni sesuai untuk semua peringkat umur ke?
- Sesuai. Saya syorkan untuk wanita yang sudah baligh. Kalau belum baligh masih kanak2, agak tidak sesuai, kerana hormon pun masih muda remaja.

9. Dian Vitamin C & E ni untuk muka je ke?
- Dian Vitamin C & E ni bertindak sama rata pada keseluruhan badan kita.

10. Dian Vitamin C & E  ni mengemukkan tak?
- Dian Vitamin C & E tidak mengemukkan. 

11.  Mengandung dan menyusu boleh ambil ke Dian Vitamin C & E ni?
- Ye boleh untuk ibu menyusu dan mengandung.

12. Dalam pantang boleh makan ke Dian Vitamin C & E?
- Boleh tetapi pendapat saya tak digalakkan, sebab anda makan bersama jamu yang panas.

13. Darah tinggi, kencing manis, sakit jantung boleh ambil?
- Jika melibatkan ubat doktor, sila rujuk doktor anda terlebih dahulu.

TESTIMONI PENGGUNA DIAN’Z VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN :








BERMINAT ??? SILA SMS / WHATSAPP : 018-9767684

Jumaat, 6 Mac 2015

BODY SLIMMER BENICE




Harga 1 Unit = RM41
+ Poslaju = RM6 SM / RM10 SS


Anda memiliki masalah dengan lemak dan selulit? Ya, tentu saja itu akan sangat menyebalkan kerana dapat membuat anda tidak percaya diri. Namun, anda yang memiliki masalah dengan lemak dan selulit tidak perlu khuatir, kerana kini telah hadir Benice Body Slimmer yang akan membantu anda menghilangkan selulit dengan cara menghancurkan serta mereduksi lemak yang terdapat pada bahagian-bahagian tubuh tertentu.

Benice Body Slimmer sangat efektif untuk menghancurkan lemak-lemak yang mengakibatkan selulit itu sendiri, sehingga akan jauh lebih mudah untuk menghilangkan selulit yang ada. Dengan penggunaannya yang singkat saja alat ini sudah terbukti dapat mengatasi masalah selulit. Untuk mengetahui manfaat dan keunggulan lainnya yang dihasilkan dari Benice Body Slimmer, silakan anda semak informasinya di bawah ini.



MANFAAT DAN KELEBIHAN BENICE BODY SLIMMER :

Benice Body Slimmer dirancang dengan menggunakan tekologi yang mutakhir yang dapat mengatasi selulit dengan cara menghancurkan dan mereduksi lemak penyebab selulit itu sendiri.

Daya elektrik yang digunakan hanya 4.5 hingga 4.8 watt sehingga alat yang satu ini jauh lebih jimat elektrik berbanding jenis alat lainnya



Benice Body Slimmer sangat mudah untuk digunakan. Cepat menghancurkan dan mereduksi lemak lemak yang ada, sehingga jauh lebih jimat waktu.

Dapat mengatasi masalah selulit pada bahagian-bahagian tertentu seperti pada bahagian bahu, lengan, betis, pinggang, paha, dan beberapa bahagian lainnya. Sangat efektif untuk mengencangkan kulit tubuh.

Itulah beberapa manfaat dan kelebihan dari Benice Body Slimmer, dengan menggunakannya secara rutin maka selulit akan segera hilang dan anda pun akan mendapatkan bentuk tubuh yang ideal.


CARA PENGGUNAAN BENICE BODY SLIMMER :

Seperti yang sudah dijelaskan sebelumnya bahawa cara penggunaannya cukup mudah. Caranya dengan menggunakan Benice Body Slimmer selama lebih kurang 30 minit setiap hari dengan tempoh sekitar 5 minit pada masing-masing bahagian tubuh yang mengalami masalah selulit.



CATATAN PENTING :

- Jauhkan alat ini dari kanak-kanak.
- Jauhkan Benice Body Slimmer dari air kerana alat yang satu ini merupakan alat elektronik.
- Matikan alat Benice Body Slimmer jika menghasilkan panas yang terlalu berlebihan.
- Tidak diperkenankan untuk digunakan bagi penderita penyakit jantung, penyakit kulit seperti alergi dan kulit sensitif, tidak diperkenankan juga digunakan oleh ibu hamil, seseorang yang menderita penyakit paru-paru, tumor, darah tinggi dan juga darah rendah dan juga seseorang yang ada dalam kondisi tidak sehat



Dapatkan segera Benice Body Slimmer, dan gunakan secara rutin agar selulit anda segera teratasi. Dan nikmati kulit kencang bebas selulit!


BERMINAT ??? SILA SMS / WHATSAPP : 018-9767684

PED EGG







Harga 1 Unit = RM33
+ Poslaju = RM6 SM / RM10 SS


Ped Foot Egg will be safe and convenient removal of Foot thick, dead skin, cocoon hand, the amendment will not cause any normal skin damage, cutting mat wear very quickly.



1 - You polished the heel it had a fine luster and smooth.
2 - Promoting blood circulation and removing blood stasis for a long time, the efficacy and activating the lymph kinesis relax foot.
3 - Compact and practical, portable appearance.


BERMINAT ??? SILA SMS / WHATSAPP : 018-9767684

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...