PROMOSI SET
RM10
RM17
RM20
RM30
RM40.00
RM40 / set
RM90.00
RM70.00



Ahad, 17 Mei 2015

l-carnitine 9000


1 BOTOL - RM65.00
POSTAGE - RM8 SM, RM12SS



Sudah berputus asa dengan bentuk badan anda? sudah banyak habiskan duit? ratusan malah mencecah ribuan ringgit semata-mata mahu nampak langsing kurus seperti anak dara. Kini dengan L-CAR 900K Pasti mengubah penampilan anda kembali ideal.

Fungsi L-CAR 900K sangat MENAKJUBKAN !!!! berbangding pil/ubat kurus yang lain. Bukan sahaja menolong anda untuk kurus malah mencegah daripada sebarang penyakit lagi. Antaranya

Membakar lemak secara berlebihan
Membakar karbohidrat
Membakar GULA yang berlebihan

**3 elemen yang penting untuk membantu anda mencegah/mengelak risiko mengundang penyakit seperti jantung, darah tinggi, kencing manis dll.**

Kebiasaan pil pelangsing badan mengandungi L-CARNITINE 500-2500mg sahaja, tetapi dengan L-CAR 9000, Kandungan L-CARNITINE dengan dos yang amat tinggi iaitu 9000mg, Ia amat sesuai bagi mengatasi masalah obesiti "TEGAR".

Kesan ia dapat dilihat dalam masa seawal 1-3 hari dengan perubahan pada badan akan merasai lebih ringan dan lebih FIT. Pastikan minum air kosong dalam kuantiti 3 liter sehari kerana Produk L-car sangat kuat. Bagi yang tak suka minum air kosong banyak saya sarankan cukup untuk consume dengan LIPO 8, SLIM EXPRESS, LIPO 9 sahaja.

TESTIMONI 1 : "memang menakjubkan L-CAR 9000 SUPER SLIM DIET ni, saya baru makan xsampai seminggu, saya rasa badan saya mula ringan, dan bergerak kehulu-hilir da xperlu bermengah-mengah lagi, dulu saya cepat penat, semput maybe sebab badan saya terlapau obesiti kot. Dah pelbagai produk saya da try tapi hampa langsung xde kesan beribu-ribu jugak saya habiskan wang. Tujuan utama Saya bukan kata nak kurus, tetapi doktor suruh saya turunkan berat badan untuk memudahkan saya pregnant dan mengelakkan dari risiko mendapat penyakit". (zana-ampang)

CARA MAKAN: 1 biji 15-30 Minit sebelum sarapan dan 1 biji 15-30 minit malam sebelum tidur. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular