Set Polla 44 Cahayaan Bunga

Saya mempunyai masalah kulit berjerawat selama 4 tahun. Pelbagai produk kulit yang pernah saya gunakan dan semuanya tidak sesuai dengan kulit

Royal Salmon Placenta

Supplement memutihkan dan melicinkan kulit - Melambatkan proses penuaan dan kedut - Menghilangkan jerawat dan parut - Melembutkan kulit -

L-Gluta Berry Plus Collagen

"Minuman Kecantikkan" L-Gluta Berry Plus. Campuran jus kolagen dari ikan 3000mg. Juga kaya dengan ekstrak 4 berry yang menyediakan banyak

Aliceza Gluta By Nanny

Gluta Aliceza By Nanny bagus untuk sisters yang ingin kulit putih bersih tanpa flek, tanpa bintik-bintik hitam dan jerawat. Gluta By Nanny

3x Bikinii Boomz Breast Bigger

Help adjust the balance of your health, proactively maintain woman health, nourishing and shine bright radiant glow lustrous radiant firm skin,

Jamu Dietin

- Dietin yang dibuat dari ekstrak tumbuhan Guazumae atau "Jati Belanda" yang mengandungi bahan lendir yang berserat (serat) yang pelincir atau

Coffee V26 Slim Putih

Contains various kinds of active material, can effectively translate fat into body energy, accelerate body metabolism, and regulate fat

Gluta Frosta Plus

Product Description Gluta Frosta - Secret Recipe for Natural Clear White L-glutathione pine park extract - Dietary supplement L-glutathione

Virgin Doom

VIRGIN DOOM "UNTUK KETAT, PUTIH, DAN GEBU" CARA PENGGUNAAN : 1 caps per day FUNGSI : - Membesar dan menegangkan payudara - Mencantikkan dan

Lady Doomz

Doomz supplement for breast LADY DOOMZ Supplement khusus untuk wanita yang mengalami masalah berikut : # Payudara kendur # Payudara tidak

Feel Vogue Super Foundation

Pilihan Warna 01 : Beige Skin 02 : Natural Kandungan Vitamin E AND SPF 30 Paling best - Effect GLOWING bila semakin pecah peluh Semua ni ada

Vitamin C Pahang Pharma 1000mg

Pengambilan 1 biji sehari. Sangat berkesan! Disyorkan oleh Doktor Pakar. Dalam seminggu kulit akan menjadi lembut dan lembap semulajadi.

Sexy Doom 30 Kapsul

Keterangan produk : Untuk pemutihan kulit dan pembesaran payudara. Kebaikan : - Meningkatkan mood. - Pemutihan kulit dan penganjalan payudara.

Slim Perfect Arm

Slim Perfect Slim Perfect Arm's Arm (The formula for the upper arm. The slender arms make it). The tapered sleeve is updated to eliminate

Konjac 9000

Mempercepatkan metabolisme pembakaran lemak 10 kali lebih efektif penurunan berat sehingga 10kg bagi yang mengamalkan senaman dan diet secara

Cathy Doll Pure Milk Shine

Kelebihan Milk Body Scrub : - Melembabkan kulit - Membersihkan kulit - Menyegarkan kulit - Menanggalkan daki - Melembutkan kulit - Mencerahkan

Ready 2 White Milky Dress Cream Pack

(Hot Item) 100ml Mengandungi pelbagai ekstrak diperkaya dari Korea khas untuk pemutihan kulit Memutihkan + melembabkan + menyuburkan kulit

Cathy Doll Chilli Bomb Super Model Scrub

Scrub fat cellulite orange. Problem that harassing you. With the integration of the Korean Chilli Extract, Ginko Biloba, Oleoresin and

Emilay Perfect Slimming

Perfect Slimming USA, membantu menurunkan berat badan dalam masa paling pantas!! Kelebihan Supplement Perfect Slimming Pill USA : 1 - Dalam

Vitamin C Ascorbic 1000mg

Fungsi : 1. Membuat kulit semakin sihat 2. Menghalang jerawat dari naik semula kerana Vitamin C menjaga kesihatan dari dalam badan. 3. Mereka

Selasa, 26 Mac 2013

DR SUSAN WHITENING SKINCARE CREAM


DR SUSAN WHITENING SKINCARE CREAM

1 Kotak RM27
5 Kotak RM122
10 Kotak RM216


Whitening Skincare Cream dengan kandungan BHA dan Nano Q10 Co-enzyme adalah krim daerah gelap pada lipatan paha, selangakangan dan memudarkan bintik-bintik hitam pada kulit.

Krim pelembap kulit ini tidak berminyak dan bekerja menembus ke dalam untuk mengatasi zat kulit yang gelap dan sel yang sudah mati, yang diakibatkan oleh penuaan dan stress. Kamu akan melihat perubahannya dalam 3 hari.


Cara pakai :
Setelah mandi, sapukan krim pada area kulit yang gelap di daerah anda. Gunakan 2 kali sehari pada pagi dan malam hari.

Kandungan :
BHA (Beta Hydroxy Acid), Advanced Nano White Serum, Hyaluronic Acid, Beta Glucan, Arbutin, Kojic Acid, Panthenol, Vitamin A, Vitamin C, Vitamin E, Fragrance


SMS/ Whatsapp: 018- 9767684

Lohashill L-Glutathione Scrub


1 Tube = RM27
5 Tube = RM25/Tube
10 Tube = RM22/Tube


**come with 3 fragrance...!!!
1. Lohashill L-Glutathione Scrub Scrub 
Gel Formula Cherry Strawberry Strawberry flavor : MENCERAHKAN DAN MENGHILANGKN BINTIK HITAM 

1. Lohashill L-Glutathione Scrub
Recipe Apple Q10 + Collagen gel scrub smell apples : HILANGKN KEDUTAN, MENYEGARKAN N KULIT LEBIH LEMBUT 

3. Lohashill L-Glutathione Scrub 
Recipe Orange VitaminC +24 K Gel Scrub Citrus scent : KULIT YG CERAH DAN LEMBUT 

Fungsi :
Menyembunyikan jeragat dan lingkaran gelap yang tak sekata.

Lohashill L-Glutathione Scrub adalah spa garam yang dapat mencerahkan dan memutihkan kulit dari dalam, kaya akan vitamin E, susu murni dan mengandung bahan natural dari garam.

Membuang kotoran pada kulit anda dan sel-sel kulit mati dan membuat kulit tubuh menjadi lebih fresh, lembut dan kelihatan gebu.

Kesan pencerahan dapat dilihat dalam masa yang sangat singkat kerana kandungan l-glutathione pekatan tinggi dan mudah diserap. Memberi kesan wangian berpanjangan untuk pemakainya.

* Membuang sel-sel kulit mati
* Menghilangkan pigmentasi
* Menghaluskan kulit
* Melicinkan kulit muka
* Menyejukkan kulit
* Mempercepatkan proses penggantian sel dan menghilangkan perut
* Sangat berkesan mencerah dan menghaluskan kulit
* Mengatasi masalah pada kulit kusam


SMS/ Whatsapp: 018- 9767684

DR SUSAN WHITENING ARMPIT CREAM


DR SUSAN WHITENING ARMPIT CREAM

1 Kotak RM27
5 Kotak RM122
10 Kotak RM216



Dr Susan Whitening Armpit Cream dengan kandungan BHA & NANO Q10 Co-enzyme adalah krim untuk memutihkan dan memudarkan bintik-bintik pada kulit ketiak.

Krim pelembap kulit ini tidak berminyak, bekerja menembus ke dalam untuk mengatasi zat kulit yang gelap dan sel yang sudah mati, yang disebabkankan oleh penuaan dan stress. Hasil akan terlihat dalam 3 hari.


Cara pakai :
Setelah mandi, sapukan krim pada area ketiak. Gunakan 2 kali sehari pada pagi dan malam hari.

Mengandung :
BHA, Nano Q10 Co-Enzyme, Arbutin, Kojic Acid, Licorice Extract, Vitamin C, Vitamin E, Fragrance


SMS/ Whatsapp: 018- 9767684

Krim Ginseng & Pearl


1 Pc = RM20.00
5 Pcs = RM89.00
1 Dozen = RM156.00
====================

Tekstur krim yang sangat halus dan lembut meluncur dan meresap dengan mudah ke wajah sesuai untuk jerawat, cela, dan bintik-bintik hitam. Krim ini digabungkan dengan bahan terpilih yang akan menyediakan formula pemutih untuk kulit yang mudah kusam. Selepas menggunakan krim, wajah anda akan putih, segar, halus dan lembut. Tidak berminyak dan tidak melekit.

KEBAIKAN :

1. Mencerahkan kulit 
2. Merawat Masalah Jerawat, parut & jeragat
 3. Sesuai utk Semua jenis 
4. Melembutkan dan melembabkan kulit 
5. Mengurangkan garis2 halus dan kedutan di wajah
6. Meratakan tona kulit 
7. Mengecilkan pori2 kulit 
8. Mengurangkan kerosakan kulit akibat sinar UV 
9. Menganjal dan menegangkan kulit muka 
10. Menyerikan kulit Yang Wajah kusam dan tidak bermaya 

CARA MENGGUNAKAN :

Selepas cuci muka pada waktu pagi dan sebelum memakai make up sapu dan urut krim ke wajah dan leher manakala pada sebelah malam sapu sebelum tidur. Rasai kelembutan dan kegebuan pada wajah anda.


SMS/ Whatsapp: 018- 9767684

Khamis, 14 Mac 2013

Aura White 400000mg


AURA WHITE 400000MG

1 Jar = RM120.00
5 Jar = RM108.00/jar
--------------------------------------------------


Produk minuman pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!


Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!


FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, kurangkan radang serta keupayaan pemulihan sel tisu.

RASA YANG LAZAT

Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan
khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN

100% semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan kimia oleh SGS.


KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG

- 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
- memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
- menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
- mengurangi kedutan dan garis2 halus
- mengecilkan pori2 kulit
- menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
- meningkatkan sistem imunisasi badan
- mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
- mengatasi masalah jerawat dan jeragat
- mengurangi sakit radang/sendi
- mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
- sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
- membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
- mengurangi kolesterol
- menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
- meningkatkan kualiti tidur
- sesuai untuk lelaki dan wanita


CARA PENGAMBILAN:
1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang.

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)


Beberapa persoalan yang sering ditanya pengguna:


a). 1 jar tu brapa gram? Tulis 500gm, tapi kenapa isi ia 400,000mg?

- Sebab ia termasuk berat jar/bekas ia.. isi kandungan memang 400gm=400,000mg


b). 1 jar tahan brapa lama?

- Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit.. hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)


c). Rasa ia macam mana ye?

- Rasa manis2 anggur..:) sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..


d). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..

- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut.. hehe..


e). Alahan seafood/resdung boleh ambil?

- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..


f). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?

- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindak balas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dalu, setengah scoop..


g). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?

- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja !!


h). Jika berhentikan pengambilan kulit jadi kusam semula ke?

- Badan kita ni terdedah dengan radikal bebas setiap hari.. proses penuaan juga berlaku setiap saat. Beza nya jika kita mengambil nutrisi yang cukup, proses itu semua dapat dilambatkan.. Dan Aura White salah satu pilihan minuman tambahan yang sangat bagus, sebahagian dari cara anda untuk lebih muda dari usia.. Contoh mudah, kita nak bersih dan segar mestilah mandi setiap hari.. Apa jadi jika sehari tak mandi atau seminggu, apa lagi jika sebulan tak mandi?


SMS/ Whatsapp: 018- 9767684